Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

STOP med at motivere dine medarbejdere - gør dette istedet!

Fik jeg din opmærksomhed? Fint. Jeg mener det - det gjorde Frank Covey også:

"If you can hire people whoose passions intersects with the job, they won't require any supervision at all. They will manage themselves better than anyone could ever manage them. Their fire comes from within - not without"! Motivation hører det gamle ledelsesparadigme til - det nye sorte er... læs mere.

Ledelsen har en autoimmum sygdom - her er kuren!

Definitionen på en autoimmum sygdom er, at den bekæmper sig selv!

Dvs. sige, at nogle celler bliver usunde og får en destruktiv adfærd. Først et frækt spørgsmål - hvad er jeres "Massive transformative purpose"? Hvad er I sat i Verden for, og hvordan tjener I bedst det formål? Ved I dét? Og hvad med ledelsen - trækker den entydigt i dén retning og formår at mobilisere resten af organisationen til at gøre det samme? Igennem mit arbejde med ledere og ledergrupper har jeg lagt mærke til, at alle er en cocktail af 2 ting. Læs mere.

Besvar disse 25 spørgsmål og skab et godt 2017!

Jeg skal gøre det superkort - som kjolen nytårsaften!

2016 går på hæld og 2017 er på tegnebrættet. Vil du benytte dig af loven om tiltrækning til at forme 2017, så har du her 25 spørgsmål, som med garanti højner din vibration og manifestationskraft for 2017... læs mere. 

Sådan undgår du budgetter, der er lige til at lukke op og ski** i!

Hvorfor pakke det ind - når man kan pakke det ud ;-)

I min fortidige lange erhvervskarriere som hhv. key account manager, ledelseskonsulent og bestyrelsesmedlem har jeg altid haft et yderst kompliceret forhold til budgetter. Lad os lege for en stund, at alt er energi. Nå nej - ALT ER ENERGI! Skru så lige tiden tilbage til sidste budgetproces, du var involveret i og prøv at mærke ind i energien omkring den. Føltes den let eller tung? Jeg kan ikke genkalde mig en budgetproces, der ikke var tung! Om det så var topdown eller bottom-up eller en blanding, så syntes jeg bestcase, at det var tidsspilde og worst case, at det var lige til at lukke op og ski** i! Hvad kan man gøre istedet? Læs mere.

Sådan kurerer DU nemt dårlig opførsel!

Undrer du dig over andres og egen "dårlige opførsel"?

Hvis ja, så læs videre. Jeg tror, at du vil få én eller flere AHA oplevelser om, hvad det i virkeligheden handler om. Det er faktisk ret enkelt. Inspireret af Matt Kahn vil jeg forklare, hvordan 4 typer af inflammatoriske oppustede egoer spiller os et puds i hverdagen - og hvordan vi kan prikke hul på dem. Læs mere.

Dét, du tror er løsningen, er problemet - her er nøglen!

Vi begriber med vores begreber!

Hvis vi gør dét, vi altid har gjort, så får vi de samme resultater, som vi altid har fået. Kloge ord, der kredser om det samme. DU bliver ikke kun, hvad du spiser, nej, du bliver også dét, du tænker. Det er en super fed mekanisme, som kvantefysikere og hjerneforskere idag kan bevise er sand.  I denne blog forklarer jeg, hvordan DU kan bruge det til din fordel istedet for, at det spænder ben for dig igen og igen og igen. Læs mere.

More Articles ...

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait