Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

Derfor skal du droppe PLAN B!

Eller måske snarere mål B!

Aarmen Susanne, er det ikke rart at have noget falde tilbage på? Jo, hvis det er en pude i sofaen ;-) Hvis du har fulgt lidt med i mine skriblerier, så ved du, at hjerneforskning og kvantefysik i dag viser os, at universet dybest set er en stor kopimaskine af dine tanker og følelser (aka nulpunktsfeltet og den kosmiske baggrundsstråling. SÅ de tanker DU tænker, ryger fluks ud i feltet og kommer retur i form af din oplevede virkelighed. Man kalder det også "loven om tiltrækning". Hvad betyder det så for dine mål/planer - ret meget! Læs mere.

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait