Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

Dét, du tror er løsningen, er problemet - her er nøglen!

Vi begriber med vores begreber!

Hvis vi gør dét, vi altid har gjort, så får vi de samme resultater, som vi altid har fået. Kloge ord, der kredser om det samme. DU bliver ikke kun, hvad du spiser, nej, du bliver også dét, du tænker. Det er en super fed mekanisme, som kvantefysikere og hjerneforskere idag kan bevise er sand.  I denne blog forklarer jeg, hvordan DU kan bruge det til din fordel istedet for, at det spænder ben for dig igen og igen og igen. Læs mere.

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait