Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

Sådan kurerer DU nemt dårlig opførsel!

Undrer du dig over andres og egen "dårlige opførsel"?

Hvis ja, så læs videre. Jeg tror, at du vil få én eller flere AHA oplevelser om, hvad det i virkeligheden handler om. Det er faktisk ret enkelt. Inspireret af Matt Kahn vil jeg forklare, hvordan 4 typer af inflammatoriske oppustede egoer spiller os et puds i hverdagen - og hvordan vi kan prikke hul på dem. Læs mere.

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait