Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

Sådan undgår du budgetter, der er lige til at lukke op og ski** i!

Hvorfor pakke det ind - når man kan pakke det ud ;-)

I min fortidige lange erhvervskarriere som hhv. key account manager, ledelseskonsulent og bestyrelsesmedlem har jeg altid haft et yderst kompliceret forhold til budgetter. Lad os lege for en stund, at alt er energi. Nå nej - ALT ER ENERGI! Skru så lige tiden tilbage til sidste budgetproces, du var involveret i og prøv at mærke ind i energien omkring den. Føltes den let eller tung? Jeg kan ikke genkalde mig en budgetproces, der ikke var tung! Om det så var topdown eller bottom-up eller en blanding, så syntes jeg bestcase, at det var tidsspilde og worst case, at det var lige til at lukke op og ski** i! Hvad kan man gøre istedet? Læs mere.

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait