Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

Besvar disse 25 spørgsmål og skab et godt 2017!

Jeg skal gøre det superkort - som kjolen nytårsaften!

2016 går på hæld og 2017 er på tegnebrættet. Vil du benytte dig af loven om tiltrækning til at forme 2017, så har du her 25 spørgsmål, som med garanti højner din vibration og manifestationskraft for 2017... læs mere. 

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait