Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

Ledelsen har en autoimmum sygdom - her er kuren!

Definitionen på en autoimmum sygdom er, at den bekæmper sig selv!

Dvs. sige, at nogle celler bliver usunde og får en destruktiv adfærd. Først et frækt spørgsmål - hvad er jeres "Massive transformative purpose"? Hvad er I sat i Verden for, og hvordan tjener I bedst det formål? Ved I dét? Og hvad med ledelsen - trækker den entydigt i dén retning og formår at mobilisere resten af organisationen til at gøre det samme? Igennem mit arbejde med ledere og ledergrupper har jeg lagt mærke til, at alle er en cocktail af 2 ting. Læs mere.

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait