Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

STOP med at motivere dine medarbejdere - gør dette istedet!

Fik jeg din opmærksomhed? Fint. Jeg mener det - det gjorde Frank Covey også:

"If you can hire people whoose passions intersects with the job, they won't require any supervision at all. They will manage themselves better than anyone could ever manage them. Their fire comes from within - not without"! Motivation hører det gamle ledelsesparadigme til - det nye sorte er... læs mere.

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait