Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

Direktørmanualen - ledelse fra hjertet

 

Hvordan laver man langsigtet (selv)ledelse i en super kortsigtet og agil verden?

Hjernen har aldig været i fremtiden, den bruger fortidens filter og programmeringer. Kun dit hjerte kan sanse, hvad fremtiden kalder på i dig. Så vil du gerne være fremsynet, så skal du have en god forbindelse til dit hjerte OG have en god og grundig hjernevask, der fjerner alle de begrænsende historier, du kan finde på at fortælle i din indre og ydre dialog. 

Du skal kende dig selv, have mod og kunne følge din intuition aka dit hjerne aka din mavefornemmelse.

Kun dér finder du frem til meningen med DIT liv og finder dit rette element, så du kan være et vær-dig-fuldt aktiv for helheden - menneskeheden.

Mærker du, at ledelsesfeltet er under hastige forandringer uden helt at kende retningen?

 

Bemærker du tegnene i omgivelser og hos dig selv – en indre tunghed og længsel efter noget andet, mere glæde, mere bæredygtighed – ja mere af alt det, du drømmer om?

En undersøgelse viser, at hvis direktøren er i krise, så ses det med en nedgang på 15% på bundlinien!

Her er bogen, der går til kernen, og skærer HELT ind til benet omkring det at være menneske og leder. Bogen er spækket med forskellige tilgange og værktøjer til at bevæge sig fra livet som ”burhøne” over til livet med en høj vedvarende energi. For alle. Det handler om bevægelsen fra tidsledelse til energiledelse. Fra det maskuline ledelsesparadigme, som vi finder i handlekraften og vækst for vækstens skyld – til en balance mellem handlekraft og det feminine ledelsesparadigme, som vi finder i værekraften og en bæredygtig tilgang til vækst. Det handler også om at få bygget bro mellem videnskab og tro.

Med en evidensbaseret tilgang med rødder indenfor nyeste hjerneforskning, kvantefysik og epigenetik får du en unik ny og bæredygtig tilgang til livet som selvleder og leder for andre, og lærer, hvorfor den nuværende praksis fejler. Det handler om forandringsledelse, der sætter folk i stand til at udnytte deres fulde potentiale. Det handler om ledelse fra hjertet, hjemstedet for vores indre visdom.

Denne bog er til ledere, der gerne vil være pionerer indenfor det ledelsesmæssige paradigmeskifte, og som har modet og lysten til at blive udfordret på sine begreber. Vi står overfor et kvantespring. Denne bog er din genvej til livs- og arbejdsglæde for dig og dine medarbejdere og til bæredygtig vækst på den fede måde. Farvel krise. Farvel Jantelov.

Velkommen til fremtiden. Den nye tids selvledelse og ledelse. Bliv direktør i dit eget liv. Så kan du også være det for andre.

Jeg holder desuden foredrag, workshops og lederudviklingskurser indenfor bogens temaer.

Boganmeldelser:

Rikke Mølgaard, Marketingdirektør, Aalborg Lufthavn (tidl. deltager i mastermindgruppe, skriver følgende:

"Balancen mellem teori og praksis er perfekt, og så er dit sprog lige til og ærligt."

"Kære Susanne! Vil blot sige, at jeg med stor fornøjelse og iver læser i din bog HVER aften. Så snart jeg har lagt børn og fortalt min mand, at jeg bare må læse, kaster jeg mig over din bog. Balancen mellem teori og praksis er perfekt og så er dit sprog lige til og ærligt."

Åge Dragsted, cand. oecon, CMC, managing partner, Dragsted Development, skriver følgende:              

Hvis din drøm som leder er at blive et lys for andre, så gå efter lyset i denne bog  

"Hvem drømmer ikke om at blive den gode leder? Ham eller hende med den naturlige autoritet, som alle lytter til, når han/hun taler. Den, der nyder sine medarbejderes respekt og hengivenhed, og som oplever, at medarbejderne vil gå gennem ild og vand for sig. Som skaber de gode resultater, fordi han eller hun får det bedste frem i sin medarbejdere og får dem til at bruge det i den fælles opgaves tjeneste.

Hvis du har drømmen, men føler, at den er et godt stykke fra virkelighedens oplevede realiteter, så læs Susanne Frandsens ”Direktørmanualen – ledelse fra hjertet”. Den skiller sig ud fra alle andre bøger om ledelse og management. Det er hverken en tør teoretisk bog eller en poppet ”just do it” manual med selvindlysende anvisninger. Nej, det er en bog med et dybt seriøst budskab fremført med en smittende passion.

Hovedbudskabet er, at hvis du vil være en god leder, der kan lede andre gennem tidens og jobbets hektiske turbolens, må du begynde med dig selv. Det gamle ledelsesparadigme duer ikke til dagens og morgendages uforudsigelige udfordringer. Det kræver nye paradigmer og en helt ny ledelsespraksis forskellig fra hidtidig anvendt ledelsesteori og erfaring. Accept af, at der er en dimension mellem viden og tro, hvor der kan hentes både inspiration og energi. Det er der allerede ved at være en bred forståelse for og anerkendelse af. Mindfulness konsulenterne har længe givet inspiration til forandringsprocesser i virksomheder, og organisations- og ledelsesskribenter som C. Otto Scharmer (skaberen af Teori U) og danske Steen Hildebrandt har medvirket til at give det en ledelsesteoretisk fundering.

Men Susanne Frandsen gør det nærværende og levende på en ny og meget inspirerende måde. Hun tager med sin bog helt bevidst budskabet fra HR-niveauet til direktør- og bestyrelsesniveauet. Det er der, de forandringsskabende beslutninger tages. Derfor bogens titel, Direktørmanualen. Den er skrevet til dem, der har mest behov for bogens budskab – og behov for at have hjertet med i det, de gør og beslutter.

”Hvis du vil lede andre, må du have gået vejen selv” er Susanne Frandsens uimodsigelige udsagn. Det har hun gjort, og hun viger ikke tilbage fra at dele ud af sine egne erfaringer fra sin egen transformations rejse, selv når det kommer tæt på. Men dette er alt andet end bekendelseslitteratur. Susanne Frandsen holder fast i sin faglighed som ledelsescoach og giver hen over 18 kapitler og 330 sider en meget grundig indføring i både teori og metode omkring de nye ledelsesparadigmer. Hun citerer en vifte af kendte forfattere indenfor feltet, og inddrager både hjerneforskning, kvantefysik og epigenetik.

Selvom bogen er fyldig og velfunderet, er den ikke tung læsning, tværtimod. Den er krydret med en mængde gode anvisninger og eksempler, udfordrende spørgsmål til selvovervejelse, gode og overskuelige modeller og diagrammer, der gør stoffet let tilgængeligt. Men frem for alt er bogen båret af et let og medrivende sprog, og Susannes Frandsens ægte entusiasme. For hende er det sand passion, som hun brænder efter at formidle videre. Hun brænder igennem. Man rives med og engageres, og man tror på det. Det er ægte og vedkommende.

Hvis din drøm som leder er at blive et lys for andre, så gå efter lyset i denne bog. Den fortjener at blive læst og efterlevet af rigtig mange af de direktører og ledere, den er skrevet til. Dens budskaber kan forandre ledere og den verden, de leder."


Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait