Slide background
Slide background

UDTALELSE

Jesper Nymann

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig - tak for det!
Slide background

UDTALELSE

Eva Ehler

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

Fremtidens leder er en bevidst og autentisk leder!

Hvordan laver man langsigtet (selv)ledelse i en super kortsigtet og agil verden? 

Hjernen har aldig været i fremtiden, den bruger fortidens filter og programmeringer. Kun dit hjerte kan sanse, hvad fremtiden kalder på i dig. Så vil du gerne være fremsynet, så skal du have en god forbindelse til dit hjerte OG have en god og grundig hjernevask, der fjerner alle de begrænsende historier, du kan finde på at fortælle i din indre og ydre dialog. 

Du skal kende dig selv, have mod og kunne følge din intuition aka dit hjerne aka din mavefornemmelse.

Kun dér finder du frem til meningen med DIT liv og finder dit rette element, så du kan være et vær-dig-fuldt aktiv for helheden - menneskeheden.

Daniel Goleman har lavet en undersøgelse, som viser, at lederens følelsesmæssige intelligens påvirker medarbejdernes præstationer, og dermed kan aflæses direkte på bundlinjen.

Er du klar til at blive fremtidens leder - med hjerne og hjerte? Med handlekraft og værekraft? Er du klar til at "vikle dig selv ud" og finde din autentiske kerne?

Du kan deltage på foredrag, workshops, 1-til-1 udviklingssparring (herunder passionstest) eller i en eksklusiv Mastermindguppe for direktører. En direktør har givet denne tilbagemelding:

"Jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget"

”Jeg har gennemført et mastermind forløb ved Susanne og jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget, både fagligt og personligt. Det fantastiske ved forløbet var, at Susanne skabte en kobling mellem det faglige og det personlige, så man i den grad kan mærke helheden ind i sit hjerte og derudaf er min oplevelse, at jeg har kunne gøre mig selv bedre i alle sammenhænge både på jobbet og i mit privatliv. Jeg har kun stor ros og respekt til overs for Susannes kompetencer, som jeg til enhver tid vil anbefale. Susanne har en høj grad af indlevelsesevne, hun er empatisk og meget respektfuld, hvilket betyder, at hun er eminent til at møde den enkelte dér, hvor vedkommende er og så arbejder hun ud fra det punkt. Anja Jørgensen, ph.d. og direktør SOSU Nord”.

Hvis du "bare" vil snuse og få hjælp til selvhjælp, så kan du købe bogen i trykt form eller e-bog (eller downloade den gratis teaser) "Direktørmanualen – ledelse fra hjertet" eller blot modtage det månedlige nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud samt møde Susanne Frandsen på Facebook i gruppen “Susanne Frandsen - (Y)our path to purpose and peace”.

Der ydes 100% tilfredshedsgaranti. Blot beder jeg dig skrive til mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med din feedback.

Læs mere i mine nyhedsbreve - og få tips og trick til at vikle dig ud af DIN historie, så du kan være den DU er. Her finder du en dyb indre ro og balance.

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Ydelser

Find mig her

Tilmeld Nyhedsmail

Skriv dig op til mit nyhedsmail og modtag et gratis kapitel fra min bog "Direktørmanualen - ledelse fra hjertet”

Tilmeld dig Nyhedsbrevet
Please wait