Powerfulde & kærlige metoder

Parforholdscoaching

Der er ikke noget, der er SÅ skidt, at det ikke er godt for noget.

Det gælder i mit liv. Og i dit. Derfor er det, med tre forliste ægteskaber, en mega stor fornøjelse at få lov til at hjælpe flere og flere par med at heale de mønstre, der driller.

Som min gode ven Sandra Biskind, mega dygtig transformational Leader fra Australien, sagde da hun hørte min historie:”So, you have become a relationship expert!”

Jeg har haft en del par – og faktisk også familiemedlemmer og kollegaer – der trigger hinanden og vil arbejde med det. Fremgangsmåden er fleksibel, alt efter hvor parterne er i deres proces. For nogle er det sidste udkald, for andre er det forebyggende, fordi de har fået øje på mønstre, der på sigt vil få dem til at køre i hegnet.

Hvis vi gør det, vi altid har gjort, får vi de samme resultater, som vi altid har fået

Model 1

Begge parter hører mit online foredrag: https://ezme.io/c/Rp/eDyQ og kommer her derefter hver for sig 3 eller 4 timer (inkl healing). Dernæst kommer de 3 timer sammen, hvor vi tegner mønstrene i samspil. Hvor trigger vi hinanden, hvorfor og hvad gør vi ved det?

Tidsforbrug:
3 timer hjemme med mit foredrag.
3 – 4 timer hver part. Inkl. Passionstesten målrettet de mønstre, der driller.
3 timer sammen.

Model 2

Kun den ene part har hørt foredraget (den anden kan vælge at høre det online, eller jeg kan bruge en halv time som hurtig intro) og vil coaches (den anden vil måske ikke, tør ikke eller har i forvejen arbejdet meget med sig selv), mens den anden lytter med – for at skabe en fælles bevidsthed og få nogle værktøjer.

Tidsforbrug:
3 timer hjemme med mit foredrag for den lyttende part om ønskeligt.
3 timer sammen, hvor den ene er i proces. Inkl. Passionstesten målrettet de mønstre, der driller.

Model 3

Begge parter kommer til hver deres session og vælger ikke at komme sammen.

Tidsforbrug:
3 timer hjemme med mit foredrag, hvis ikke man allerede har hørt det.
3 – 4 timer hver part. Inkl. Passionstesten målrettet de mønstre, der driller.

Timepris kr. 1000 plus moms. Hold det op mod en skilsmisse…eller en situation, hvor man kommer dårligt fra hinanden og lader det komme ud over børn og sig selv.

Især mændene (og nok især, fordi de nogle gange ikke har så meget fidus til coaching – Mr. Fix it himself 😉 siger: “Det er godt nok en god måde, du coacher på. Det giver så god mening! Og så er det jo videnskab.

Og ja, min egenudviklede metode giver både mening (for begge køn), skaber forandring OG er bygget på helt basale lovmæssigheder.

Er godt sted at starte er med mit online foredrag.

Og du kan jo også bare komme her alene gøre dit eget hjemmearbejde og se, hvor det bringer dig hen!