Powerfulde & kærlige metoder

Fremtidens leder er en bevidst og autentisk leder!

Hvordan laver man langsigtet (selv)ledelse i en super kortsigtet og agil verden?

Hjernen har aldrig været i fremtiden, den bruger fortidens filter og programmeringer og den hader forandring. Faktisk er det verdens dårligste rådgiver! Alligevel blander den sig i ALTING.  Kun dit hjerte kan sanse, hvad fremtiden kalder på i dig, så vil du gerne være fremsynet og i balance, så skal du have en god forbindelse til dit hjerte OG have en god og grundig hjernevask, der fjerner alle de begrænsende historier, du kan finde på at fortælle i din indre og ydre dialog. Om dig selv & andre.

Du skal kende dig selv, vende din sårbarhed til din styrke, have mod og kunne følge din intuition aka dit hjerte aka din mavefornemmelse. De fleste bruger kroppen som transportmiddel for hovedet, men faktisk er kroppen den mest intelligente OG den husker alt. Handling for handlingens skyld, og fordi det tænkes rigtigt er old school. Fremtiden er inspireret handling, dvs. hjerte først og hjerne bagefter. Når først du kender din retning, må du gerne bruge hjernen til at at lægge en plan snedig for at komme derhen. Man kalder det heart-brain-coherence og er faktisk den eneste tilstand, hvori du bruger din fulde intelligens. Alt andet er halvhjernet! Bogstaveligt talt.

Kun dér finder du frem til meningen med DIT liv og finder dit rette element, så du kan være et vær-dig-fuldt aktiv for helheden – menneskeheden.

Daniel Goleman har lavet en undersøgelse, som viser, at lederens følelsesmæssige intelligens påvirker medarbejdernes præstationer, og dermed kan aflæses direkte på bundlinjen.

Er du klar til at blive fremtidens leder – med hjerne og hjerte? Med handlekraft og værekraft? Er du klar til at “vikle dig selv ud” og finde din autentiske kerne?

Du kan deltage på foredrag, workshops, 1-til-1 udviklingssparring (herunder passionstest) eller i en eksklusiv Mastermindguppe for direktører/ledere. Én direktør har givet denne tilbagemelding:

“Jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget”

”Jeg har gennemført et mastermind forløb ved Susanne, og jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig SÅ meget, både fagligt og personligt. Det fantastiske ved forløbet var, at Susanne skabte en kobling mellem det faglige og det personlige, så man i den grad kan mærke helheden ind i sit hjerte og derudaf er min oplevelse, at jeg har kunne gøre mig selv bedre i alle sammenhænge både på jobbet og i mit privatliv. Jeg har kun stor ros og respekt til overs for Susannes kompetencer, som jeg til enhver tid vil anbefale. Susanne har en høj grad af indlevelsesevne, hun er empatisk og meget respektfuld, hvilket betyder, at hun er eminent til at møde den enkelte dér, hvor vedkommende er, og så arbejder hun ud fra det punkt.”
Anja Jørgensen, ph.d. og direktør SOSU Nord.

Hvis du “bare” vil snuse og få hjælp til selvhjælp, så kan du købe Susannes Børsenanmeldte bog “Direktørmanualen – ledelse fra hjertet” i trykt form eller e-bog (eller downloade den gratis teaser) eller blot modtage jævnlige nyhedsbreve med inspiration og gode tilbud samt møde Susanne på Facebook, Youtube eller linkedin.

Der ydes 100% tilfredshedsgaranti. Blot beder jeg dig skrive til mig på susanne@susannefrandsen.dk med din feedback.