Fremtidens ledelse

Powerfulde & kærlige metoder

Fremtidens leder er en bevidst og autentisk leder!

Hvordan laver man langsigtet (selv)ledelse i en super kortsigtet og agil verden?

Hjernen har aldrig været i fremtiden, den bruger fortidens filter og programmeringer, og den hader forandring. Faktisk er den verdens dårligste rådgiver! Alligevel blander den sig i ALTING. Kun dit hjerte kan sanse, hvad fremtiden kalder på i dig.

Så vil du gerne være fremsynet og i balance, så skal du have en god forbindelse til dit hjerte OG have en god og grundig hjernevask, der fjerner alle de begrænsende historier, du kan finde på at fortælle i din indre og ydre dialog. Om dig selv & andre.

Du skal kende dig selv, vende din sårbarhed til din styrke, have mod og kunne følge dit hjerte og din mavefornemmelse. De fleste bruger kroppen som transportmiddel for hovedet, men faktisk er kroppen den mest intelligente, OG den husker alt.

Handling for handlingens skyld, og fordi det tænkes rigtigt er old school. Fremtiden er inspireret handling, dvs. hjerte først og hjerne bagefter. Når først du kender din retning, må du gerne bruge hjernen til at at lægge en plan snedig for at komme derhen. Man kalder det heart-brain-coherence, og det er faktisk den eneste tilstand, hvori du bruger din fulde intelligens. Alt andet er halvhjernet! Bogstaveligt talt.

Daniel Goleman har lavet en undersøgelse, som viser, at lederens følelsesmæssige intelligens påvirker medarbejdernes præstationer, og dermed kan aflæses direkte på bundlinjen.

Er du klar til at blive fremtidens leder – med hjerne og hjerte? Med handlekraft og værekraft? Er du klar til at “vikle dig selv ud” og finde din autentiske kerne?

Du kan deltage på foredrag, workshops, 1-1 gennembrudscoaching eller i en eksklusiv Mastermindgruppe for direktører & ledere. Én direktør har givet denne tilbagemelding:

Jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget

”Jeg har gennemført et mastermind forløb ved Susanne, og jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig SÅ meget, både fagligt og personligt. Det fantastiske ved forløbet var, at Susanne skabte en kobling mellem det faglige og det personlige, så man i den grad kan mærke helheden ind i sit hjerte og derudaf er min oplevelse, at jeg har kunne gøre mig selv bedre i alle sammenhænge både på jobbet og i mit privatliv. Jeg har kun stor ros og respekt til overs for Susannes kompetencer, som jeg til enhver tid vil anbefale. Susanne har en høj grad af indlevelsesevne, hun er empatisk og meget respektfuld, hvilket betyder, at hun er eminent til at møde den enkelte dér, hvor vedkommende er, og så arbejder hun ud fra det punkt.”
Anja Jørgensen, ph.d. og (dengang) direktør SOSU Nord.

Hvis du “bare” vil snuse og få hjælp til selvhjælp, så kan du købe min  Børsenanmeldte bog “Direktørmanualen – ledelse fra hjertet” eller blot modtage jævnlige nyhedsbreve med inspiration og gode tilbud samt møde mig på Facebook eller Youtube.

Pris

Halvdagskoncept-workshop (4 timer)

Halvdagskonceptworkshop uden tilretninger – op til 15 deltagere (over 15 deltagere regnes med en deltagerpris). Workshops kan skræddersys efter aftale og pristilbud gives ved henvendelse. Tilretninger til en timepris på kr. 2.000.

Kr. 12.000 + moms & transport

Heldagskoncept-workshop (8 timer)

Heldagskonceptworkshop uden tilretninger – op til 15 deltagere (over 15 deltagere regnes med en deltagerpris). Workshops kan skræddersys efter aftale og pristilbud gives ved henvendelse. Tilretninger til en timepris på kr. 2.000.

Kr. 24.000 + moms & transport

Alle mine foredrag & workshops er kendt for at ændre din bevidsthed og dermed dine resultater, hurtigt.

I et højt og humørfuldt tempo ændrer jeg dit indre landskab. Dét vil udmønte sig i store og varige forandringer i din ydre virkelighed.

Der er et tydeligt før og efter.

Kan også leveres på engelsk.

Trænger din afdeling, din virksomhed, dit netværk, din personaleforening eller noget helt femte til en kærlig og transformerende saltvandsindsprøjtning, så er du kommet til den rette.

Jeg tager altid udgangspunkt i deltagernes aktuelle udfordringer og bringer masser af eksempler ind fra mine mange år i feltet.

Kontakt mig på 25 776 774 eller susanne@susannefrandsen.dk.

Powerfulde & kærlige metoder

Lederens udfordringer

Lad os lege en leg. Den hedder Pain Island vs. Pleasure Island.

På Pain Island regner det, og palmerne er visne.

Beboerne er ude af balance. Visne som palmerne. De er ramte af stress og udbrændthed. Nogle spiser smertestillende eller lykkepiller som slik. Glædesbarometeret står på lavt. De er fanget i deres historie. Men det er ikke noget, de flager med. Nej, man skal ikke klage. Måske kommer det kun til udtryk derhjemme. På arbejde klarer du det. Med nød og næppe. Men frygter fremtiden. For hvis du skal være helt ærlig. Så mangler du retning i livet. Du har ikke fundet din rette hylde. Det føles træls. For at sige det på jysk.

Gratis masterclass: I job til halsen – find din rette hylde. 

Ikke så langt derfra ligger Pleasure Island. Her strutter palmerne og beboerne af sundhed. Energi. Balance. Glæde. De føler en høj grad af mening med tilværelsen. De er PASSIONEREDE. Brænder. Istedet for at brænde ud. De lever i overflod. På alle områder. De lever i nuet.

Der er ingen fremtid i at bruge nutiden på at ærge sig over fortiden synes at være deres motto.

Det er NU, det sner. De har givet slip på deres historie i form af  tung bagage af begrænsende overbevisninger, som hæmmer dem privat og på arbejde. De oplever flow og synkronicitet. De har klarhed over deres retning og livsformål. De kender deres WHY!

Heldigvis går der en båd. Fra Pain Island til Pleasure Island. Den sejler med passagerer. Hver dag. Både grupperejser og individuelle rejser. I masterminds, foredrag, workshops og 1-1 sessioner. Der er endda skrevet en manual. Direktørmanualen – ledelse fra hjertet.

På turen til Pleasure Island lærer du at fiske. Dine egne fisk. Du lærer at blive kaptajn på dit eget skib. Direktør i dit eget liv. Så du kan være det for andre – uanset, hvad der står på visitkortet. Du får en guidet tur rundt til småøer som “Nyeste hjerneforskning”, “Nyeste kvantefysik” og ikke mindst den skønneste lille ø “Epigenetik”.

På Pleasure Island opnår du den eftertragtede. Permanente. Honeymoon effect. Lag for lag lærer du at pille dit eget løg. Så du står rent i din essens. Og lever et “happy ever after” liv sammen med de andre på Pleasure Island. På den ø finder du Fremtidens ledere & Fremtidens medarbejdere. Øen, hvor alle er i deres genizone, og deler deres unikke bidrag. På denne ø kan man også godt opleve modgang, men den føles ikke så tung, og man er hurtigere til at finde gaven i den oplevede kontrast og modgang, og man bruger den som springbræt til at drømme større og udleve sine inderste længsler.

Book en workshop og lær, hvordan du rydder op i dit indre lederskab og kommer med båden til Pleasure Island. I harehøjde og MEGET praktisk orienteret. Det er transformerende.

Læs mere om indholdet under mit foredrag – “Få nøglen til succes i livet!” om indholdet på workshoppen.

If you can dream it – you can do it!

Det siger mine klienter

Kontakt mig

Kontakt mig for en gratis indledende snak over telefonen om, hvad jeg kan hjælpe dig og/eller din ledelsesgruppe/organisation med.

15 minutters gratis gennembrudssession til individer og 60 minutters gennembrudssession til ledere med en organisatorisk problemstilling.

Book din tid på susanne@susannefrandsen.dk eller sms på 25 776 774.