Powerfulde & kærlige metoder

Lederens udfordringer

Lad os lege en leg. Den hedder Pain Island vs. Pleasure Island.

På Pain Island regner det og palmerne er visne.

Beboerne er ude af balance. Visne som palmerne. De er ramte af stress og udbrændthed. Nogle spiser smertestillende eller lykkepiller som slik. Glædesbarometeret står på lavt. De er fanget i deres historie. Men det er ikke noget, de flager med. Nej, man skal ikke klage. Måske kommer det kun til udtryk derhjemme. På arbejde klarer du det. Med nød og næppe. Men frygter fremtiden. For hvis du skal være helt ærlig. Så mangler du retning i livet. Det føles træls. For at sige det på jysk.

Ikke så langt derfra ligger Pleasure Island. Her strutter palmerne og beboerne af sundhed. Energi. Balance. Glæde. De føler en høj grad af mening med tilværelsen. De er PASSIONEREDE. Brænder. Istedet for at brænde ud. De lever i overflod. På alle områder. De lever i nuet. Der er ingen fremtid i at bruge nutiden på at ærge sig over fortiden synes at være deres motto. Det er NU, det sner. De har givet slip på deres historie i form af  tung bagage af begrænsende overbevisninger. Som hæmmer dem. Privat og på arbejde. Forhindrer dem i at leve livet. Fuldt ud. De oplever flow. Og synkronicitet. Altså, at der er nogen, der fejer foran deres curlingkugle. De har klarhed over deres retning og livsformål. De kender deres WHY!

Heldigvis går der en båd. Fra Pain Island til Pleasure Island. Den sejler med passagerer. Hver dag. Både grupperejser og individuelle rejser. I masterminds, foredrag, workshops og 1-1 sessioner. Der er endda skrevet en manual. Direktørmanualen – ledelse fra hjertet.

På turen til Pleasure Island lærer du at fiske. Dine egne fisk. Du lærer at blive kaptajn på dit eget skib. Direktør i dit eget liv. Så du kan være det for andre – uanset, hvad der står på visitkortet. Du får en guidet tur rundt til småøer som “Nyeste hjerneforskning”, “Nyeste kvantefysik” og ikke mindst den skønneste lille ø “Epigenetik”.

På Pleasure Island opnår du den eftertragtede. Permanente. Honeymoon effect. Lag for lag lærer du at pille dit eget løg. Så du står rent i din essens. Og lever et “happy ever after” liv sammen med de andre på Pleasure Island. På den ø finder du Fremtidens ledere & Fremtidens medarbejdere. Øen, hvor alle er i deres genizone og udlever deres superpower. På denne ø kan man også godt opleve modgang, men den føles ikke så tung, og man er hurtigere til at finde gaven i den oplevede kontrast og modgang, og man bruger den som springbræt til at drømme større og udleve sine inderste længsler.

Book en workshop og lær, hvordan du rydder op i dit indre lederskab og kommer med båden til Pleasure Island. Det er en tour de hjerneforskning, kvantefysik, epigenetik og passionstest. I harehøjde og MEGET praktisk orienteret. Det er transformerende.

Læs mere om indholdet under mit foredrag – “Få nøglen til succes i livet!” om indholdet på workshoppen.

Læs også hvad nogle af de tidligere deltagere har givet af feedback.

Læs mere i mine nyhedsbreve – og få tips og trick til at vikle dig ud af DIN historie, så du kan være den, DU er. Her finder du en dyb indre ro og balance.

Man får lyst til at smide et halleluja i puljen efter den smøre – men faktisk er det muligt 😉

If you can dream it – you can do it!

Lad mig hjælpe dig/jer med at finde de knuste drømme frem og pudse dem af, så de kan udleves.