Powerfulde & kærlige metoder

Nærværsledelse

Få en MASTER I NÆRVÆRSLEDELSE eller en EXECUTIVE MASTER I NÆRVÆRSLEDELSE.

Til dig, der vil tage dit liv og evt. din lederrolle & organisation til next level!

Hvad er nærværsledelse?

Det er et samskabelsesprojekt med den magiske Stine Sølvsted. Det føles som om, at livet har bragt os til netop dette sted med dét formål at søsætte vores fælles projekt. Alt andet har været forberedelse! Så NU er vi klar.

Du kan følge os på FaceBook!

Nærværsledelse er både for dig med og uden en ledertitel på visitkortet, eller dig som er selvstændig.

DU længes efter & drømmer om at være pionér OG samskaber af “det nye paradigme”, og du fornemmer mere og mere, at det nye kun kommer i kraft af din evne til at præ-sanse, hvad fremtiden kalder på i dig. Og præ-sansningen afhænger af din evne til at være nærværende med dig selv og andre – i nuet.

Hjernen er verdens dårligste rådgiver, eftersom den kun har været fortiden! Kun hjertet er i stand til at sanse ind i fremtiden, så kontakten til hjertet skal re-etableres OG forfines, da den er og bliver vores styresystem.

Det nye paradigme byder på ombrydning på ALLE planer. Individuelt & organisatorisk. På mikro & makro plan. Nationalt & internationalt.

Det er tid til, at vi får bygget en solid bro mellem krop, sind & ånd. Dét er tid til at bevæge sig fra det performancedrevne til det passionsdrevne paradigme, hvor der igennem vækst på den menneskelige bundlinie OGSÅ bliver en bæredygtig vækst på den økonomiske bundlinie.

Dét er tid til inspireret handling og ikke bare handling for handlingens skyld. Inspirationen kommer i nærvær med nuet.

Vores og DIT ønske er at være medskaber af den virkelighed, der er for alles højeste bedste. Nu og i fremtiden.

MASTER I NÆRVÆRSLEDELSE

NYT NYT NYT?

Få en ”MASTER i NÆRVÆRSLEDELSE – og bliv ’PARADIGM SHIFTER’ i dit indre og ydre LEDERSKAB”.

6 bevidsthedsudvidende og dybt transformerende moduler!

(Find event på FB)

Modul 1 – Fundamentet for Nærværsledelse & Kvantespring
Modul 2 – Din passion, dit livsformål & dit flow
Modul 3 – Nulpunktkommunikation – lyt & tal fra din autentiske kerne
Modul 4 – Farvel til ’nøjes’ og goddag til ’dit fulde potentiale’
Modul 5 – DIN vej med mindst modstand, mest glæde & hjertet forrest
Modul 6 – Celebration & Certificering

MODUL 1
FUNDAMENTET FOR NÆRVÆRSLEDELSE & KVANTESPRING

? Du får indsigt i de grundlæggende universelle sammenhænge og lovmæssigheder, som former dit indre & ydre lederskab.

? Du får kortlagt dine tilpasningsmønstre, selvsabotagemønstre og overlevelsesstrategier.

? Du får redskaber til selvledelse med nydelse, lethed og succes.

? Du får en mental og fysisk hovedrengøring og opdatering, der vil gøre, at du føler en lettelse i hele dit system.

? Du får lukket (endnu mere) op til din intuition og dine følelser.

? Du får lukket op for en opadgående spiral, og du får klarhed over din vej ud, hvis livet føles tungt på nogle områder. Der findes en plan snedig!

? Alt i alt vil du tage et kvantespring i din bevidsthed.

Du får en hjemmeopgave, der understøtter den opadgående spiral og adgang til et FaceBook univers, der vil støtte og opmuntre dig, mens du går vejen.

Inden næste gang kan du som tilkøb vælge en 1-1 session for at speede processen op.

MODUL 2
DIN PASSION, DIT LIVSFORMÅL & DIT FLOW

? Du får en endnu dybere forståelse af hvem DU er, dit potentiale og særlige kvaliteter.

? Fokus på hvilken version, du viser omverdenen i alle dine livsområder her og nu.

? Du får klarhed over din retning i livet – privat og arbejdsmæssigt – med passionstesten, som bliver en vigtig del af at bringe dig ind i dit flow via vejen med mindst modstand og mest glæde.

? Det handler om, at du 100 % vedstår dig dén, du er og, at du har givet dig selv den indre tilladelse, der er nødvendig, for at livet kan flyde igennem dig.

? Flowet finder du inde bagved facaden og dine nuværende begrænsende overbevisninger og roller, som du påtager dig i dine forskellige livsområder.

Du får en hjemmeopgave, der sørger for, at du ’holder snuden i sporet’. Brug FaceBook til at skrive om dine erfaringer og til give/modtage støtte & inspiration fra gruppen.

Inden næste gang kan du som tilkøb vælge en 1-1 session for at speede processen op.

MODUL 3
NULPUNKTSKOMMUNIKATION – LYT & TAL FRA DIN AUTENTISKE KERNE

? Du får kendskab til ”Bevidst Dialog” og lærer at kommunikere dine behov klart og kærligt udadtil, at lytte OG du bliver meget mere skarp på din indre dialog.

? Du kommer i dyb kontakt med indre kvinde (værekraften), dit indre barn (letheden, glæden & nydelsen i nuet) & din indre mand (handlekraften). Du lærer at skabe harmoni i de forskellige behov, som disse dele hver især repræsenterer i et balanceret nulpunkt. Kun, når du har harmoni i din indre familie, kan du skabe harmoni i dine ydre relationer.

? Du får healet alle de mønstre i din indre og din ydre familie, som du er klar til at slippe. Du er bærer af din slægts mønstre og her giver du slip på dem, der ikke tjener dig mere.

? Du lærer at læse kroppens signaler, hvad er det spændinger, smerter og sygdomme vil fortælle dig? De er langt fra tilfældige.

? Du modtager healing på de dybeste planer, så den bevidsthed, vi har arbejdet med på det mentale plan, forankres fysisk. Først dér sker der en indre og ydre forvandling.

? Intentionen er, at du tager et kvantespring og bliver i stand til at bringe dit fulde potentiale og din passion ind i din hverdag og samtidig bidrage til verden omkring dig og gøre dét, du kom her for.

Hjemmeopgaven vil give dig bevidsthed på, hvordan du leder dig selv med nærvær, din indre og ydre kommunikation, og om er der overensstemmelse mellem dine tanker, ord og handlinger.
Der er fokus på en dyb kontakt til balancen i din indre familie. I det nulpunkt kan du manifestere balance i din ydre familie, private- og arbejdsmæssige relationer.

Inden næste gang kan du som tilkøb vælge en 1-1 session for at speede processen op.

MODUL 4
FARVEL TIL ’NØJES’ & GODDAG TIL ’DIT FULDE POTENTIALE’

? Her får du en endnu dybere bevidsthed på dine overbevisninger i form af dine upper limits, de håndbremser og dét glasloft, som forhindrer dig i at udleve dit ideelle liv, fordi du bevidst eller ubevidst ikke føler, at du har fortjent det.

? Du får opløst de ubevidste mekanismer, der ligger bag ved glasloftet.

? Du vil opleve, at det felt, vi sammen får opbygget gør, at de mønstre andre knækker i gruppen, også forløses i dig – med større lethed end du selv kan gøre det. Der er en stor gruppesynergi, som kommer alle til gode og speeder processen op.

? Du får skabt momentum og flow, så du kan udleve dine intentioner, drømme og længsler. Forvent, at du tager nogle markante kvantespring.

? Du begynder mere og mere at tillade dig selv at følge vejen med mindst modstand og mest glæde.

? Du vil modtage endnu mere healing på de planer, du er klar til at modtage det på.

? Vi arbejder både på de bevidste og ubevidste upper limits – vi sætter den helt store lup på dine avancerede og temmelig geniale overlevelsesstrategier – som ikke tjener dig mere, men gjorde det big time, dengang de blev opfundet. Vi taler her både om de upper limits, som du selv er bærer af i form af ’epigenetisk arvesynd’ fra dine slægter på både din mors og fars side samt ikke mindst den kollektive energi, som vi alle er en del af. Vi vil bryde igennem det hele, indtil du står helt frit, autentisk & forløst i dig selv.

Som hjemmeopgave vil du reflektere endnu mere over, hvor du kan skrue mere op for dig selv givet, at du læner dig HELT ind i tillid til, at DU faktisk har fortjent det allerbedste, OG du kan få ALT dét, du dybest set drømmer om. Her får du lejlighed til at genbesøg den første passionstest, vi lavede og se, hvor du kan skrue op. På næste modul laver vi den nemlig én gang til og justerer i forhold til de nye indsigter og det fordybede nærvær, som du har fået til dig selv undervejs.

Hvis du ønsker en 1-1 session, vil den yderligere intensivere processen.

MODUL 5
DIN VEJ MED MINDST MODSTAND, MEST GLÆDE & MED HJERTET FORREST

? Her hæver vi barren endnu mere! Vi inviterer dig til at drømme endnu større på dine vegne. Du vil nu have en stabil og dyb kontakt til dit hjerte uden dine overlevelsesmønstre, så du klart kan præ-sanse, hvad fremtiden kalder på i dig, når du står SNORlige i dig selv. Heart-Brain coherence vil indfinde sig mere og mere, og du vil føle en dyb ro og tillid til dig selv og livet med en klar retning.

? Dit liv vil udfolde sig i et synkront flow.

? Hvis du undervejs har haft nogle fysiske skavanker, så vil disse med stor sandsynlighed nu have sluppet sit tag i dig, fordi du nu har håndteret dét, de handlede om med øget nærvær, selvkærlighed og bevidsthed på. Du har healet dig selv nu og har redskaberne til at håndtere dét, livet byder dig.

? Nu ved du i alle celler, at du skal nyde, før du kan yde. No gain with pain!

Hjemmeopgaven er at holde snuden i sporet! Vi opfordrer dig til at bruge alt dét, du har lært undervejs og bruge FB til at holde kontakten med gruppen, inden vi mødes den 6. og sidste gang – om 3 måneder. Du har nu en samling af nærværsøvelser, som du kan bruge til at praktisere din indre og ydre nærværsledelse nu og fremover.

MODUL 6
CELEBRATION & CERTIFICERING

? Du er nu så “færdigbagt”, som du kan blive i denne omgang og vil mestre livet på et meget højt niveau. Du vil ikke bare være til gavn og glæde for dig selv, men også alle omkring dig. Når andre træder ind i DIT felt, vil du kunne heale andre personer og systemer bare med dit nærvær.

? Tillykke, du er NU en ægte Paradigm Shifter på den helt store klinge – klar til at samskabe en bedre og bæredygtig verden, og vi er umådeligt stolte over det ærefulde hverv, det er at have været din rejseguide og livsvidne, mens det stod på! Vi håber, at vi fortsat vil være i kontakt og høre om alt det skønne, du fortsat vil manifestere i dit STORslåede liv med fokus på det højeste gode for alle.

Hjemmeopgaven nu og for resten af livet: Hold fortsat snuden i sporet og brug alt dét, du har lært undervejs og brug FB gruppen, hvis du har lyst til at holde kontakten med de andre i gruppen. Om ønskeligt kan vi lavet noget follow-up med gruppen eller 1-1.

Flyv ud i livet med dine smukke & stærke vinger – de kan bære dig!

MÅLGRUPPE ??‍♀️??‍♂️

Dette forløb er både for dig med og uden en ledertitel på visitkortet, eller dig som er selvstændig.

DU længes efter & drømmer om at være pionér OG samskaber af “det nye paradigme”, og du fornemmer mere og mere, at det nye kun kommer i kraft af din evne til at præ-sanse, hvad fremtiden kalder på I dig. Og præ-sansningen afhænger af din evne til at være nærværende med dig selv og andre – i nuet.

Hjernen er verdens dårligste rådgiver, eftersom den kun har været fortiden! Kun hjertet er i stand til at sanse ind i fremtiden, så kontakten til hjertet skal re-etableres OG forfines, da den er og bliver vores styresystem.

Det nye paradigme byder på ombrydning på ALLE planer. Individuelt & organisatorisk. På mikro & makro plan. Nationalt & internationalt.

Det er tid til, at vi får bygget en solid bro mellem krop, sind & ånd. Dét er tid til at bevæge sig fra det performancedrevne til det passionsdrevne paradigme, hvor der igennem vækst på den menneskelige bundlinie OGSÅ bliver en bæredygtig vækst på den økonomiske bundlinie.

Dét er tid til inspireret handling og ikke bare handling for handlingens skyld. Inspirationen kommer i nærvær med nuet.

Vores og DIT ønske er at være medskaber af den virkelighed, der er for alles højeste bedste. Nu og i fremtiden.

KURSUSDATOER (LØRDAGE) ?

• d. 5/10-19 kl. 10-18.
• d. 30/11 kl. 10-18.
• d. 11/1 kl. 10-18.
• d. 22/2 kl. 10-18.
• d. 21/3 kl. 10-18.
• d. 27/6 kl. 10-18.

FORM ?

? 6 Moduler fordelt på 6 fulde dage kl. 10-18.

? Lukket FB gruppe

? TILKØB: 1-1 forløb – 4 sessioner af 1,5 time fordelt med 2 til hhv. Stine Sølvsted & Susanne Frandsen

PRIS ?

Som firstmover i 2019 vil du få en klækkelig rabat på grundforløbet med de 6 moduler (6 hele dage): Kun kr. 15.000 ex moms, i alt kr. 18.750 inkl. moms.

Hvis du ønsker at tilføre endnu mere energi til din udviklingsproces, er det muligt at lave et tilkøb på 4 stk. 1-1 sessioner på hver 1,5 time for kr. 6.000 ex moms – i alt kr. 7.500 inkl. moms. De fordeles med 2 sessioner hos hhv. Stine Sølvsted og Susanne Frandsen.

Inkl. tilkøb er totalprisen således kr. 21.000 ex. moms og kr. 26.500 inkl. moms for 54 dybt transformerende timer – svarende til en timepris på kr. 490 inkl. moms.

Det er muligt at betale i 3 eller 6 rater.
? Ved 3 rater tillægges et gebyr på kr. 1.500 ex moms og
? ved 6 rater tillægges et gebyr på kr. 3.000 ex moms.

I 2020 stiger prisen for grundforløbet til kr. 25.000 ex moms, i alt kr. 31.250 inkl. moms.

Prisen er inkl. forplejning, online kursusmateriale og kursuscertifikat.

Kommer du langvejs fra, finder vi en prisbillig løsning på overnatning op til dagen.

TILMELDING ✍?

Stine Sølvsted – info@stinechristoffersen.dk – ? 29433502

Susanne Frandsen – susanne@susannefrandsen.dk – ? 25776774

Du er velkommen til at ringe for en gratis snak for at afdække, om forløbet er noget for dig og din virksomhed.

MAX 12 deltagere.

Afholdes på Bellisvej 12, Stilling, 8660 Skanderborg.

EXECUTIV MASTER I NÆRVÆRSLEDELSE

Indhold kommer snarest, men det læner sig op ad ovenstående. Dertil lægges nogle organisationsspecifikke redskaber & betragtninger. Du kan forvente, at dine mest presserende organisatoriske udfordringer bliver håndteret og løst på kurset. Dermed skulle det gerne blive nemmere for dig at finde tid til forløbet. Ikke mere brandslukning, istedet går vi til roden af problemet og fjerner den.

KURSUSDATOER (FREDAGE) ?

• d. 7/2-2020 kl. 9-19.
• d. 6/3-2020 kl. 9-19.
• d. 17/4-2020 kl. 9-19.
• d. 15/5 2020 kl. 9-19.
• d. 29/5 2020 kl. 9-19.
• d. 4/9 2020 kl. 9-19.

FORM ?

? 6 Moduler fordelt på 6 fulde dage kl. 9-19.

? 5 Mastermind-møder online eller IRL, hvor du får svar på jeres højaktuelle ledelsesmæssige udfordringer med deltagelse af Stine eller Susanne den 1. gang.

? Lukket FB gruppe eller et andet forum, der passer gruppen bedst.

? 6 sessioner af 1,5 time fordelt med 3 til hhv. Stine Sølvsted & Susanne Frandsen.

Der kan også holdes lukkede hold for ledergrupper i organisationer.