Forny eller opgradér dit parforhold
– vi flytter jer langt, hurtigt!

Par-workshop til jer, der ønsker at udvikle jer sammen – med det formål at forny eller opgradere jeres parforhold

Vi guider jer ind i en dybere forståelse af jer selv og hinanden, så I kan se jeres egne og indbyrdes mønstre, som skaber disharmoni og misforståelser i hverdagen. Vi hjælper jer med at gå i takt igen.

At arbejde med jeres parforhold vil åbne jeres øjne og hjerter i alle situationer her i livet, hvor relationer indgår. Og overvejer I, om det er bedst at gå fra hinanden, så er NU det bedste tidspunkt at kigge indad, ellers flytter nissen bare med. Skulle det være bedst at slippe hinanden, så vil workshoppen også skabe fundamentet for en god afslutning og et godt samarbejde omkring evt. børn efterfølgende og evnen til at tiltrække dén partner, I
hver især har fortjent.

Vi giver jer øvelser og værktøjer med hjem, som sikrer Jeres fremtidige udvikling uanset, hvad fremtiden kalder på.

Næste workshop afholdes d. 24.-26. september 2021 på Kirstinelund Udviklings Center v.
Skanderborg. Giv jeres parforhold en kæmpe saltvandsindsprøjtning langt væk fra hverdagen i smukke omgivelser med fuld forplejning og et helt unikt program. Workshoppen er åben for alle typer af par, der ønsker at arbejde med sig selv og hinanden.

Vi tager jer til ’next’ level uanset, hvor I står.

Vi har begge gået den lange og til tider tunge vej hen imod et godt parforhold. Olav måtte igennem 2 ægteskaber og flere forhold og Susanne måtte igennem 3 ægteskaber og flere forhold, før vi knækkede koden til det harmoniske og udviklende parforhold. Det føles med andre ord, som om vi har levet flere liv i dette liv, når det kommer til netop parforholdet.

Kan du nikke genkendende til nogle af de følgende udsagn, så er vores weekend workshop for par lige noget for dig:

 • Har du et godt familieliv, og føler dig alligevel ensom?
 • Føler du dig ikke hørt, set og forstået af din partner?
 • Savner du nærvær fra din partner?
 • Har I svært ved at snakke om det, der virkelig betyder noget?
 • Har I mistet lysten til hinanden?
 • Mærker du en længsel efter at kunne mærke din krop?
 • Er du alt for meget i hovedet, og kan du ikke mærke dig selv?
 • Har I kun fysisk berøring, når I har sex?
 • Føler du, at du skal leve op til mange seksuelle forventninger fra din partner?
 • Føler du, at din partner har større behov for sex end dig?
 • Havner du sammen med den samme slags kæreste hver gang og gentager det samme mønster igen og igen?
 • Har du mange negative tanker om dig selv?
 • Kigger du stort set kun efter de dårlige sider hos din partner, og har du glemt, hvad du i sin tid var
 • tiltrukket af?
 • Har du følelsen af, at du “må nøjes” med det, der er?
 • Føler du dig fanget i et hamsterhjul i jeres hverdag, og mangler I tid til hinanden?
 • Bliver du ofte trigget af noget, din partner siger eller gør?
 • Tør du at åbne helt op og være sårbar i din kommunikation?
 • Føler du dig nogle gange fanget og fastlåst i jeres forhold?
 • Længes du efter et mere bevidst parforhold?
 • Ønsker I at udvikle endnu stærkere bånd?
 • Ønsker I større tryghed, mere glæde og en oplevelse af at udvikle jer sammen?
 • Ønsker I at bruge jeres små som store ’konflikter’ mere konstruktivt til fælles læring?

I løbet af weekenden vil I få masser af indsigt og værktøjer til at kommunikere, så I finder
fælles forståelse og får mere nærvær, kærlighed og udvikling ind i jeres forhold.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med os endnu, så kan du se disse gratis FB live videoer om parforholdets udfordringer, indsigter og værktøjer, du kan bruge i dit eget forhold – uanset, om du ønsker at deltage på dette par-kursus eller ej.

Se, hvad andre har skrevet om videoerne nedenfor:

Parforholdsobduktion

Når du spiller en rolle, føler du dig ikke elsket

Kommunikation i parforholdet

Stress dræber parforholdet

At I ikke har sex er ikke problemet

Hvem er vi ellers?

Olav Gullaksen

Jeg oplever, at jeg med mit totale nærvær og kærlige ståsted som terapeut kan åbne op for mine klienters kontakt med deres inderste kerne og hjælpe til med at udfolde deres sande potentiale. Jeg har fokus på værdien af selvkærlighed og rummelighed, når jeg hjælper mennesker med at finde helt hjem til sig selv og være autentiske. Jeg er 55 år og har 2 voksne børn. Jeg er opvokset i Vestjylland, er uddannet maskiningeniør og har arbejdet med udvikling og teknisk projektledelse hele mit arbejdsliv. I 2012 sprang jeg ud som selvstændig, og har siden da, hyret mig selv ud.

Min personlige udvikling startede i 2010 efter min anden skilsmisse, hvor det gik op for mig, at jeg skulle til at gøre noget helt andet, end jeg plejer, for at få et godt liv. Min rejse startede med diverse tantra workshops, og jeg har været tantra-massør i halvandet år. Min fokus er meget på den kropslige del, og jeg har lært at kunne mærke mig selv og navigere efter det. Senere kom et behov for at få mere teori og bevidsthed på, og jeg er i dag uddannet integrativ terapeut & coach og til november uddannet sexolog hos Joan Ørting, og har således omlagt mit arbejdsliv til at arbejde med mennesker i stedet for teknik.

Jeg brænder for at hjælpe “almindelige” mænd i livskrise og hjælpe par med at finde hinanden igen og give dem værktøjer til et endnu bedre og udviklende samliv.

Læs mere om mit arbejde som terapeut her

Susanne om Olav

Olav er en gammel og viis sjæl, der er eminent til at holde et kærligt og fordomsfrit rum med stort nærvær. Med hjerne og hjerte hjælper han dig til at finde din egen sandhed og dit eget potentiale. Dét gør, at jeg er tryg ved at åbne op til min sårbarhed i hans nærvær og kan tage endnu længere og dybere skridt på min udviklingsvej.

Susanne Frandsen

Jeg er 51 år og har 3 børn – ét med min første mand og to med nummer tre. Det er altså blevet til 3 ægteskaber og lige så mange skilsmisser. Selvom jeg har arbejdet bevidst med selvudvikling siden jeg var 15 år, så har mine parforhold været min helt store udviklingsvej, og har bragt mig langt. Jeg ville ikke have været nogle af skridtene foruden, for det har bragt mig hertil, hvor jeg er i dag, og hvor jeg kan vise andre en genvej til det
gode liv.

Jeg har haft en lang og god karriere i erhvervslivet som bl.a. ledelseskonsulent og været medlem af bestyrelser. Da jeg havde født mit 3. barn længtes jeg dog efter at bruge alle dele af mig i mit arbejde og sprang ud som selvstændig med min daværende chef, og siden 2013, som ’selvstændig selvstændig’. Sikke en rejse og i dag bruger jeg alle dele af mig selv, lige som jeg havde drømt om.

Jeg brænder for at bringe ligevægt og balance ind i situationer og relationer. Jeg elsker at løfte overlæggeren for, hvad der er muligt for dig og mennesker i organisationer. Jeg ser genveje til hurtige gennembrud ved at gennemskue de mønstre, som er på spil, og som volder problemer. Dét, der på overfladen ser ud til at være komplekst og måske umuligt, er det sjældent. Jeg ser din sjæl (dit højere selv) og hjælper den med at få et godt
samarbejde med dit ego (dit lavere selv).

Alt er energi, jeg kan lære dig at mestre din. Min formelle baggrund er en cand.merc i Strategi & ledelse, derudover er jeg uddannet indenfor erhvervspsykologi. Jeg er coach, certificeret passionstest facilitator, healer, certificeret i chok- og traumeforløsning med Frihedsteknikken, forfatter, foredragsholder og ledelsesudvikler.

Jeg laver blandt andet onlinetræning i ’Fantastiske Forhold – fra indviklede til udviklende relationer’.

Læs mere om mit arbejde her og her

Olav om Susanne

Jeg oplever Susanne som et meget autentisk og sanseligt menneske, der navigerer sikkert i livet ud fra intuition og indsigt. Min krop kvitterer med en dyb ro og en følelse af at blive kærligt rummet, præcis som jeg er, når vi er sammen. Jeg er altid blevet mødt i min sårbarhed af Susanne, og det gør mig meget tryg ved at åbne mig og fortælle om det, der er svært. 

Hvad venter I på?

Venter I på ugen med to torsdage til at tage tyrene ved hornene i jeres forhold? Problemer går sjældent væk af at vente, men fører snarere til, at man fjerner sig mere og mere fra hinanden, indtil man slipper hinanden helt eller lever hver for sig, sammen. Begge dele kan være meget smertefuldt og har store omkostninger følelsesmæssigt og økonomisk. Det kan også være, at I har et parforhold, der er bedre end gennemsnittet, men I længes
efter et mere bevidst et af slagsen, hvor I bruger forholdet som en effektiv selvudviklingsvej til at være den allerbedste udgave af jer selv – sammen.

Vi tror på, at diversitet i gruppen vil gavne alle. Vi har alle blinde vinkler. Sammen kan vi se mere og skabe et momentum, der gør, at alle tager et kvantespring. Synergi er vores intention i det kærlige og sårbare rum, som vi sammen skaber. Vi tager ikke parti, og begge parters virkelighed vil blive hørt og kærligt anerkendt. Vi lægger vægt på en kærlig, let og lattermild energi i rummet. Selvudvikling kan faktisk godt være sjovt og underholdende.

Jeres udbytte er således:

 • Indsigt i egne mønstre og fælles dynamikker.
 • Værktøjer til at ændre det fastlåste og uhensigtsmæssige i jeres relation.
 • Du finder din egen autentiske vej i livet, så du ikke længere spiller en rolle. Målet er, at du kan blive elsket for den, du ér.
 • Du får øje på dine næste bedste skridt og dét, der er vigtigt i dit liv.
 • Du bliver et gladere og mere frit menneske med adgang til din personlige power og energi.
 • Du ser dit eget og din partners potentiale.
 • Du træner din sårbarhed og indre GPS, så du finder ud af, at det er ufarligt og yderst gavnligt at sige, hvad du føler.
 • Du lærer at elske dig selv. Kun dér, kan der opstå ubetinget kærlighed i dit parforhold.
 • Du lærer (fuldtpåklædte) nærværsøvelser med tantrisk afsæt.

I Buddhismen betyder tantra nærvær og fuld tilstedeværelse i nuet. Der er mulighed for at deltage i yogaøvelser lørdag morgen inden morgenmaden og styrketræning før morgenmaden søndag. På den måde sætter vi energetisk dagens tone. Deltagelse i den del er frivillig. Det er vigtigt for os, at alle kommer af deres egen fri vilje, og ikke bliver slæbt med. Vi kan ikke flytte nogen, der ikke er klar til at blive flyttet. Vi anbefaler, at I ser én eller flere af de ovennævnte videoer, så I kan mærke, om I har et helkrops-ja på at deltage.

Vi glæder os til at se jer, hvis I har.

Der er kun plads til 8 par, da vi gerne vil skabe et intimt og trygt rum for alle. Vi gennemfører, hvis der er minimum 5 par.

I melder jer til her:

Prisen er kr. 4.900 plus moms pr. person. Prisen inkluderer hele kurset, overnatning på dobbeltværelser og fuld forplejning med vegetarisk økologisk kost.

Det er muligt at betale i én eller to rater, og er der brug for andre løsninger, så tag fat i os.

OBS!!!!!!

Vær opmærksom på, at hvis du laver ratebetaling, så vil købsbeløbet i første omgang stå til kr. 0.00, da NETS lige skal verificere om dit betalingskort er godkendt til en abonnementsordning. Når der er grønt lys der, så kører første rate igennem. 

Du/I er velkomne til at tage en indledende snak med os for at finde ud af, om det er for dig/jer.

Kontakt os på sms eller mail for at aftale tid
susanne@susannefrandsen.dk / 25 776 774 eller
olavgullaksen@gmail.com / 26 718 684.

Tilmeldingsfrist