Er du single og ønsker at være i et givende og harmonisk parforhold?
– vi hjælper dig med at blive et vibrationsmæssigt match til det!

Dette er en workshop for dig, der er single og længes efter at være i et givende og harmonisk parforhold, hvor I kan udvikle jer sammen

Det er vores påstand, at du kun kan opnå det højeste niveau af selvudvikling sammen med en bevidst partner i en dyb, tæt og monogam relation. Her kommer de sidste dæmoner og skyggesider nemlig frem, fordi det er umuligt at holde dem skjult.

På mange måder er single-livet nemt og bekvemt, fordi der ikke er noget at skulle forholde sig til hos en kæreste. Og hvis du er til seriel monogami med hurtigt skiftende partnere, venter der et lille boostende eventyr rundt om hjørnet hver gang. Men er det i virkeligheden nærende for dig? Eller er du ved at miste dig selv i denne evige jagt, og føler du dig mere og mere tom indvendig? Så er det måske på tide at sadle om og gøre noget andet.

Vi guider dig ind i en dybere forståelse af dig selv, hvor du kan se dine egne mønstre, som skaber disharmoni og misforståelser i hverdagen med en kæreste. Eller som måske fastholder dig som den evige single på jagt. Vi hjælper dig med at kunne skabe et ligeværdigt, givende og harmonisk forhold til en fremtidig kæreste. At arbejde med ting, der er gået skævt i tidligere parforhold, vil åbne dine øjne, og du vil få indsigter i de mønstre, hos dig og din tidligere partner(e), der har gjort det svært at være i forholdet.

Overvejer du seriøst at gå ind i et nyt parforhold, så er det NU, du skal arbejde med dig selv og få de nødvendige indsigter, ellers flytter nissen bare med. Vi giver dig øvelser og værktøjer med hjem, som du kan bruge i dit næste forhold til at skabe kærlig harmoni, udvikling og til at navigere, hvis tingene begynder at blive svære.

Næste workshop for singler afholdes d. 22. – 24. oktober 2021 på Kirstinelund Udviklings Center v. Skanderborg.
Giv dig selv en kæmpe saltvandsindsprøjtning langt væk fra hverdagen i smukke omgivelser med fuld forplejning og et helt unikt program. Workshoppen er åben for alle typer af singler, der ønsker at arbejde med sig selv.
Vi tager dig til ’next’ level uanset, hvor du står.

Vi har begge gået den lange og til tider tunge vej hen imod et godt parforhold. Olav måtte igennem 2 ægteskaber og flere forhold og Susanne måtte igennem 3 ægteskaber og flere forhold, før vi knækkede koden til det harmoniske og udviklende parforhold. Foruden, at vi begge har levet i længere perioder som singler. Det føles med andre ord, som om vi har levet flere liv i dette liv, når det kommer til netop parforholdet.

Kan du nikke genkendende til nogle af de følgende udsagn, så er vores weekendworkshop for singler lige noget for dig

 • Føler dig ensom i hverdagen, og kigger du langt efter par, der går lykkeligt med hinanden i hånden?
 • Er du træt af at være single til parfester og familiesammenkomster med folks evige nysgerrige interesse for dit liv og sexliv?
 • Har du ikke følt dig hørt, set og forstået af din partner i tidligere forhold?
 • Har du savnet nærvær fra dine eks-kærester?
 • Har du/I haft svært ved at snakke om det, der virkelig betyder noget?
 • Har du oplevet at have mistet lysten efter et stykke tid til din tidligere partner?
 • Mærker du en længsel efter at kunne mærke din egen krop?
 • Er du alt for meget i hovedet, og kan du ikke mærke dig selv?
 • Har du oplevet kun at have fysisk berøring i forbindelse med sex?
 • Føler du, at du skal leve op til mange seksuelle forventninger fra nye partnere?
 • Genkender du, at din eks-partner har haft større behov for sex end dig – eller omvendt?
 • Havner du sammen med den samme slags kæreste hver gang og gentager det samme mønster igen og igen?
 • Har du mange negative tanker om dig selv?
 • Kigger du efter et stykke tid stort set kun efter de dårlige sider hos din partner, og har du glemt, hvad du i sin tid var tiltrukket af?
 • Har du følelsen af, at du “må nøjes” med det, der er, for bare at flygte helt efter et stykke tid?
 • Føler du dig fanget i et hamsterhjul i din hverdag, og mangler du tid til en kæreste?
 • Har du oplevet ofte at blive trigget af noget, din partner siger eller gør?
 • Tør du at åbne helt op og være sårbar i din kommunikation?
 • Føler du dig hurtigt fanget og fastlåst i et forhold?
 • Længes du efter større bevidsthed i dit næste parforhold?
 • Ønsker du at udvikle endnu stærkere bånd til din fremtidige partner?
 • Ønsker du at bruge de små som store ’konflikter’ med en fremtidig kæreste mere konstruktivt og til fælles læring?

I løbet af weekenden vil du få masser af indsigter og værktøjer til at kommunikere og blive et vibrationsmæssigt match til den rette fremtidige kæreste, der er god for dig og din personlige udvikling, og som du kan skabe et harmonisk og givende forhold sammen med.

Hvis du ikke allerede kender os, så kan du se nedenstående gratis FB live videoer om parforholdets udfordringer, indsigter og værktøjer, som du kan bruge i dit næste forhold – uanset, om du ønsker at deltage på denne workshop for singler eller ej.

Se, hvad andre har skrevet om videoerne nedenfor:

Parforholdsobduktion

Når du spiller en rolle, føler du dig ikke elsket

Kommunikation i parforholdet

Stress dræber parforholdet

At I ikke har sex er ikke problemet

Hvem er vi ellers?

Olav Gullaksen

Jeg oplever, at jeg med mit totale nærvær og kærlige ståsted som terapeut kan åbne op for mine klienters kontakt med deres inderste kerne og hjælpe til med at udfolde deres sande potentiale. Jeg har fokus på værdien af selvkærlighed og rummelighed, når jeg hjælper mennesker med at finde helt hjem til sig selv og være autentiske. Jeg er 55 år og har 2 voksne børn. Jeg er opvokset i Vestjylland, er uddannet maskiningeniør og har arbejdet med udvikling og teknisk projektledelse hele mit arbejdsliv. I 2012 sprang jeg ud som selvstændig, og har siden da, hyret mig selv ud.

Min personlige udvikling startede i 2010 efter min anden skilsmisse, hvor det gik op for mig, at jeg skulle til at gøre noget helt andet, end jeg plejer, for at få et godt liv. Min rejse startede med diverse tantra workshops, og jeg har været tantra-massør i halvandet år. Min fokus er meget på den kropslige del, og jeg har lært at kunne mærke mig selv og navigere efter det. Senere kom et behov for at få mere teori og bevidsthed på, og jeg er i dag uddannet integrativ terapeut & coach og til november uddannet sexolog hos Joan Ørting, og har således omlagt mit arbejdsliv til at arbejde med mennesker i stedet for teknik.

Jeg brænder for at hjælpe “almindelige” mænd i livskrise og hjælpe par med at finde hinanden igen og give dem værktøjer til et endnu bedre og udviklende samliv.

Læs mere om mit arbejde som terapeut her

Susanne om Olav

Olav er en gammel og viis sjæl, der er eminent til at holde et kærligt og fordomsfrit rum med stort nærvær. Med hjerne og hjerte hjælper han dig til at finde din egen sandhed og dit eget potentiale. Dét gør, at jeg er tryg ved at åbne op til min sårbarhed i hans nærvær og kan tage endnu længere og dybere skridt på min udviklingsvej.

Susanne Frandsen

Jeg er 51 år og har 3 børn – ét med min første mand og to med nummer tre. Det er altså blevet til 3 ægteskaber og lige så mange skilsmisser. Selvom jeg har arbejdet bevidst med selvudvikling siden jeg var 15 år, så har mine parforhold været min helt store udviklingsvej, og har bragt mig langt. Jeg ville ikke have været nogle af skridtene foruden, for det har bragt mig hertil, hvor jeg er i dag, og hvor jeg kan vise andre en genvej til det
gode liv.

Jeg har haft en lang og god karriere i erhvervslivet som bl.a. ledelseskonsulent og været medlem af bestyrelser. Da jeg havde født mit 3. barn længtes jeg dog efter at bruge alle dele af mig i mit arbejde og sprang ud som selvstændig med min daværende chef, og siden 2013, som ’selvstændig selvstændig’. Sikke en rejse og i dag bruger jeg alle dele af mig selv, lige som jeg havde drømt om.

Jeg brænder for at bringe ligevægt og balance ind i situationer og relationer. Jeg elsker at løfte overlæggeren for, hvad der er muligt for dig og mennesker i organisationer. Jeg ser genveje til hurtige gennembrud ved at gennemskue de mønstre, som er på spil, og som volder problemer. Dét, der på overfladen ser ud til at være komplekst og måske umuligt, er det sjældent. Jeg ser din sjæl (dit højere selv) og hjælper den med at få et godt
samarbejde med dit ego (dit lavere selv).

Alt er energi, jeg kan lære dig at mestre din. Min formelle baggrund er en cand.merc i Strategi & ledelse, derudover er jeg uddannet indenfor erhvervspsykologi. Jeg er coach, certificeret passionstest facilitator, healer, certificeret i chok- og traumeforløsning med Frihedsteknikken, forfatter, foredragsholder og ledelsesudvikler.

Jeg laver blandt andet onlinetræning i ’Fantastiske Forhold – fra indviklede til udviklende relationer’.

Læs mere om mit arbejde her og her

Olav om Susanne

Jeg oplever Susanne som et meget autentisk og sanseligt menneske, der navigerer sikkert i livet ud fra intuition og indsigt. Min krop kvitterer med en dyb ro og en følelse af at blive kærligt rummet, præcis som jeg er, når vi er sammen. Jeg er altid blevet mødt i min sårbarhed af Susanne, og det gør mig meget tryg ved at åbne mig og fortælle om det, der er svært. 

Hvad venter DU på?

Venter DU på ugen med to torsdage til at tage tyrene ved hornene i dit liv og gøre dig klar til den kæreste, som du ønsker dig? Problemer går sjældent væk af at vente. Det fører snarere til følelsen af større og større magtesløshed, opgivenhed og en hård indre kritiker, der fortæller, hvorfor DU ikke har fortjent en kæreste.

Måske tænker du, at der er noget i vejen med dig. Måske, at du har arbejdet for meget eller for lidt med dig selv. Måske, at du er for meget – eller for lidt? Måske prøver du at bilde dig selv ind, at singlelivet er langt at foretrække, fordi du ikke
gider mere drama i dit liv. Men inderst inde i dit hjerte ved du godt, at det ikke er sandt. Og vi vil elske at holde rummet for, at du kan få det, du længes efter. Indre drama eksporteres til ydre drama i en relation.

Uden relation er der kun det indre drama tilbage. Det skal du ikke stå med, så vi vil gerne hjælpe dig med at slippe det indre drama. DU er god nok og du er bestemt værd at elske – lige som du er. Og dine behov er vigtige. Den rette partner findes derude – også til dig. Vi går dybt på en kærlig måde. Dit ego kommer næsten ikke til at opdage det 😉

Vi tror på, at diversitet i gruppen vil gavne alle. Det gælder også begge køn. Vi har alle blinde vinkler. Sammen kan vi se mere og skabe et momentum, der gør, at alle tager et kvantespring. Synergi er vores intention i det kærlige og sårbare rum, som vi sammen skaber. Vi lover, at du går derfra med en følelse af, at du er blevet hørt og kærligt anerkendt. Vi lægger vægt på en kærlig, let og lattermild energi i rummet. Selvudvikling kan faktisk godt være sjovt og underholdende.

Dit udbytte er således:

 • Indsigt i dine egne mønstre og de fælles dynamikker, du har oplevet i tidligere relationer.
 • Bedre indsigt i begge køns dynamikker, så du kan forstå din kæreste bedre.
 • Værktøjer til at ændre det fastlåste og uhensigtsmæssige i dig og dine tidligere relationer, så du undgår det i den næste.
 • Du finder din egen autentiske vej i livet, så du ikke længere spiller en rolle. Målet er, at du kan blive elsket for den, du ér.
 • Du får øje på dine næste bedste skridt og dét, der er vigtigt i dit liv.
 • Du bliver et gladere og mere frit menneske med adgang til din personlige power og energi.
 • Du ser dit eget potentiale.
 • Du træner din sårbarhed og indre GPS, så du finder ud af, at det er ufarligt og yderst gavnligt at sige, hvad du føler.
 • Du lærer at elske dig selv. Kun dér, kan der opstå ubetinget kærlighed i et parforhold.
 • Du lærer (fuldtpåklædte) nærværsøvelser med tantrisk afsæt.

Det er frivilligt om man ønsker at lave dem med én af eget køn eller det andet køn.

I Buddhismen betyder tantra nærvær og fuld tilstedeværelse i nuet. Der er mulighed for at deltage i yogaøvelser lørdag morgen inden morgenmaden og styrketræning før morgenmaden søndag. På den måde sætter vi energetisk dagens tone. Deltagelse i den del er frivillig.

Vi anbefaler, at du ser én eller flere af de ovennævnte videoer, så du kan mærke, om du har et helkrops-ja på at deltage. Vi glæder os til at se dig, hvis det føles rigtigt for dig.

Der er kun plads til 16 deltagere, da vi gerne vil skabe et intimt og trygt rum for alle. Vi gennemfører, hvis der er minimum 10 deltagere.

I melder jer til her:

Prisen er kr. 4.900 plus moms. Prisen inkluderer hele kurset, overnatning på en blanding af 12 dobbeltværelser og 4 enkeltværelser (først til mølle) og fuld forplejning med vegetarisk økologisk kost. Tag evt. en ven med 😉 dobbeltværelser kun med en af samme køn.

Det er muligt at betale i én eller to rater, og er der brug for andre løsninger, så tag fat i os. Du er velkommen til at tage en indledende snak med os for at finde ud af, om det er for dig.

OBS!!!!!!

Vær opmærksom på, at hvis du laver ratebetaling, så vil købsbeløbet i første omgang stå til kr. 0.00, da NETS lige skal verificere om dit betalingskort er godkendt til en abonnementsordning. Når der er grønt lys der, så kører første rate igennem. 

Kontakt os på sms eller mail for at aftale tid
susanne@susannefrandsen.dk / 25 776 774 eller
olavgullaksen@gmail.com / 26 718 684.

Tilmeldingsfrist