Mastermind Online

Powerfulde & kærlige metoder

Mastermind online – be a master of your mind and life!

Hvordan laver man langsigtet (selv)ledelse i en super kortsigtet og agil verden?

Hjernen har aldrig været i fremtiden, den bruger fortidens filter og programmeringer. Kun dit hjerte kan sanse, hvad fremtiden kalder på i dig, så vil du gerne vil være fremsynet, så skal du have en god forbindelse til dit hjerte OG have en god og grundig hjernevask, der fjerner alle de begrænsende historier, du kan finde på at fortælle i din indre og ydre dialog.

Du skal kende dig selv, have mod og kunne følge din intuition aka dit hjerte aka din mavefornemmelse.

Kun dér finder du frem til meningen med DIT liv og finder dit rette element, så du kan være et vær-dig-fuldt aktiv for helheden – menneskeheden.

Det her er et livstransformerende online program til dig (du behøver ikke at være leder for, at det er relevant for dig), der ønsker at gå den vej og konvertere tunghed & modgang til lethed & flow indenfor:

 • Job
 • Relationer/kærlighed
 • Økonomi
 • Helbred

OBS! Hvis du er privatperson eller er selvstændig med kun 1 ansat, så skal du indtaste følgende kode i bestillingsvinduet: 5AEH1N9F.

Indholdet er fordelt på 6 moduler over 6 uger med i alt 24 lektioner og en række bonusser.

ALT kan downloades henover de 6 uger og er DIT FOR ALTID, så du kan tage kurset, når du ønsker det – og så ofte du ønsker det!

Modul 1:

Jeg lærer dig, hvordan du kan slippe alle fysiske og psykiske ubalancer privat og arbejdsmæssigt, så du kan coache dig selv – resten af livet! Du bliver i sandhed direktør i dit eget liv. Med klarhed, mening, passion, sundhed, overflod, kærlighed – ja kort sagt alt det gode i livet!

Her lærer jeg dig alt, hvad jeg ved om hjernen, hjertet, epigenetik og kvantefysik. Altsammen er det lovmæssigheder på linie med tyngdeloven, men som de færreste endnu kender til. Men det sætter dig i stand til at manifestere dit drømmeliv. SERIØST. Du går fra ubevidst skabelse af din virkelighed til bevidst skabelse af din virkelighed. Det er IKKE hokus pokus. Det er videnskab! Men ikke almindelig kendt viden og slet ikke almindelig kendt praksis. Men det virker. Og det virker hurtigt! Modulet indeholder også passionstesten, som dit forvandlende redskab. Nemt og powerfuldt!

Modulet har 7 lektioner med en blanding af videos, øvelser og tekstmateriale.

Modul 2:

Her lærer jeg dig, hvordan du for altid siger farvel til indre og ydre surstråling. Farvel til din indre kritiker og farvel til dårlig energi i dine omgivelser.

Modulet har 3 lektioner med øvelser og en lydfil med tilhørende tekstmateriale.

Modul 3:

Her lærer jeg dig at pakke dine krisegaver ud. Jeg lærer dig at finde guldet i livets modstand og bruge det hensigtsmæssigt i din storytelling – privat og arbejdsmæssigt. Jeg lærer dig, hvad kontrasten i livet egentlig er for en størrelse, og hvordan du kan være med “modgang” med lethed og ro i sindet. Jeg lærer dig at forkorte dine modgangstider. Kort sagt jeg lærer dig at være med det der er og bruge det som afsæt for at udleve dine længsler.

Modulet har 3 lektioner med øvelser og en lydfil med tilhørende tekstmateriale.

Modul 4:

Her lærer jeg dig at blive herre i eget hus. Jeg lærer dig at blive gode venner med dine emotioner og skyggesider. Jeg lærer dig at balancere dine følelser, så du altid føler dig i kontrol med struktur på alle dine tanker og handlinger, så du ALDRIG mere bliver fanget i en følebobbel, hvor du føler dig magtesløs.

Modulet har 4 lektioner med øvelser og en lydfil med tilhørende tekstmateriale.

Modul 5:

Her lærer jeg dig din krops sprog. Din krop taler til dig gennem et psykosomatisk sprog. Med denne parlør kan du knække koden til, hvad der foregår i din underbevidsthed, og hvordan du slipper det. Og skabe balance på alle planer. Du kan også bruge denne viden til at forstå dine omgivelser bedre og guide dem i det næste bedste skridt i deres liv. Du lærer også, hvad dine drømme betyder, lidt om energien i dit hjem og mange andre fif til at rydde endnu mere op i dit indre og ydre lederskab. Alt er energi!

Modulet har 4 lektioner med øvelser og en lydfil med tilhørende tekstmateriale.

Modul 6:

Her lærer jeg dig, hvordan du bredt set anvender alle de principper/lovmæssigheder, som modul 1-5 har givet dig indsigt i. Det handler om samskabelse og bæredygtighed i bred forstand. Ja, faktisk handler det om, at vi KAN skabe himlen på jorden, hvis vi vil!

Modulet har 3 lektioner med øvelser og en lydfil med tilhørende tekstmateriale.

Det her program er powerfuldt og nytænkende. Og det virker!
 • Forvent storhed & udfoldelse.
 • Forvent klarhed & mening.
 • Forvent balance & ro.
 • Forvent energi & sundhed.
 • Forvent kærlighed.
 • Forvent mirakler!
 • It works if you work it!
Sådan lærer du at mestre dit liv – Rolls Royce modellen