Mastermind IRL

Powerfulde & kærlige metoder

Vil du gerne have ryddet op i dit indre lederskab – så du kan blive en bedre direktør/leder?

“Jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget, både fagligt og personligt”.

”Jeg har gennemført et mastermind forløb ved Susanne, og jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget, både fagligt og personligt. Det fantastiske ved forløbet var, at Susanne skabte en kobling mellem det faglige og det personlige, så man i den grad kan mærke helheden ind i sit hjerte og derudaf er min oplevelse, at jeg har kunne gøre mig selv bedre i alle sammenhænge både på jobbet og i mit privatliv. Jeg har kun stor ros og respekt til overs for Susannes kompetencer, som jeg til enhver tid vil anbefale. Susanne har en høj grad af indlevelsesevne, hun er empatisk og meget respektfuld, hvilket betyder, at hun er eminent til at møde den enkelte dér, hvor vedkommende er, og så arbejder hun ud fra det punkt.”

Anja Jørgensen, ph.d. og direktør SOSU
(Anja sendte derefter sin vicedirektør afsted og nu er hele ledergruppen på 12 medlemmer igang med et fælles forløb)

“Forløbet har ændret mit syn på livet, og ændret selve livet”.

“Seks måneder i Susannes MasterMind gruppe i hendes stue med syv fantastiske mennesker, har ændret mit syn på livet, og ændret selve livet. Jeg var en ung 24-årig mand, der var direktør i min egen økologiske forretning. Jeg var fyldt med frustrationer, lav energi, mangel på tillid og balance. Et oplæg fra Susanne om hjernen, kvantefysik, epigenetik og passionstesten satte rammen for vores fælles udvikling, som mennesker og direktører.

Med ord kan jeg knapt beskrive, hvilken stemning og energi, som vi sammen skabte. Den bedste måde er vel nok at tænke på vores “stuen rundt”, som vi altid gennemgik før månedens oplæg ved Susanne.

“Stuen rundt” gav et indblik i hinandens “WINS” siden sidst. Ingen kunne i deres vildeste fantasi forstå, hvilke kvantespring deltagerne tog, og det blev helt naturligt at sige, “nå, lad os nu høre, hvordan din verden er vendt på hovedet”. Vel og mærke på den meget positive måde. Mest af alt har jeg fået fuld tillid til livet, balance i livet og oplever en høj vedvarende energi med dertilhørende synkronicitet af højere grad.

Alt sammen et resultat af Susannes oplæg og coaching, gruppens energi, og opbyggelsen af mit eget indre kompas. Jeg er dybt taknemmelig for at have tilbragt så mange timer i Susannes stue. Uden tvivl den bedste gave, jeg nogensinde har modtaget. Min allerstørste og varmeste anbefaling går ud til alle direktører, som føler modstand, stress, ubalance, frustration, sygdom eller blot ønsker at lede andre ved at bibringe mening og få det bedste frem i andre. Det er nemlig dét Susanne kan – hjælpe dig til at forstå dit livspotentiale, og guide dig imod at udleve det.”

Tobias Rank – tidligere ejer og direktør i Gårdbutikken i Skanderborg.

Værktøjskassen tilvejebringer en helt ny måde at se på ledelse. Det er en fusion mellem erhvervspsykologi, spiritual-based leadership, nyeste forskning indenfor kvantefysik, hjerneforskning, forskning i vand, energipsykologi og selvudvikling. Emnerne er:

 • “Direktørens krisegaver”
 • “Direktøren som storyteller” (Corporate Storytelling)
 • “Direktørens overbevisninger”
 • “Direktørens kompas” (hvad fortæller din krop og følelser dig?)
 • “Direktørens stemme” (Du har ikke en stemme – du ER din stemme).
 • “Direktørens intention” (om nyeste forskning indenfor kvantefysik overført til ledelse)
 • “Direktørens skyggesider”
 • “Direktøren og hjernens dramaqueen” (Om den nyeste hjerneforskning)
 • “Direktørens fornemmelse for vand” (Om vigtigheden af anerkendende dialog)
 • “Den passionerede direktør”
 • “Den bæredygtige direktør”
 • “Direktørens 7 ledelsesenergier”
 • “Den samskabende direktør”

100% tilfredshedsgaranti!

Læs mere om Steen Hildebrandts tanker om god ledelse – og gode medarbejdere.
Læs mere om Steen Hildebrandts artikel om “shi(f)t happens” om temaet “Du kan ikke bevæge dig ind i fremtiden, hvis du alene ser i bakspejlet!”

Hvis du er interesseret i at høre om næste Mastermind opstart, så kontakt mig på susanne@susannefrandsen.dk eller 25 776 774.
Du kan læse mere om indholdet af forløbet her, eneste forskel er, at på forløbet IRL får du hjælp af mig, og vi implementerer alt det nye i dit liv, så du opnår en endnu hurtigere forvandling