1-1 Coaching

Powerfulde & kærlige metoder

1-1 Coaching

Dit redskab til at rydde op i dit personlige lederskab og sætte dig selv fri!

Den sværeste samtale du kan have i livet, er dén med dig selv. Jeg gør den meget nemmere.

Passion er den vigtigste nøgle til succes.

Ifølge en Gallup undersøgelse – her i et af verdens lykkeligste lande – mangler 70% af alle danskere passion i livet! Og en stikprøve, jeg selv har foretaget blandt en gruppe unge ambitiøse ledere endte på 80%!!

Med andre ord gør mange folk dét, de gør, fordi de er motiveret af noget andet end passion. Pisk eller gulerod. Disciplineret. Handlekraftige. Pligtopfyldende. Måske med et skjult ønske om, at ‘far’ endelig kan se dig, og måske siger, at du er god nok.

Men kunne det ikke være rart at handle ud fra inspiration, begejstring og glæde istedet? Altså den her dybe indre drivkraft, som gør, at man sætter det ene ben foran det andet. Hver dag. Fordi man ikke kan lade være. Henimod-motiveret istedet for væk-fra-motiveret. Det føles meget lettere og kroppen er her i balance.

Forudsætningen er dog, at DU er klar på dit formål. Med livet. At du har klarhed over din retning, og har fundet frem til din superpower og unikke talent!

Men for at det overhovedet er muligt for dig at udleve din passion, så skal du have kortlagt dit indre overbevisningslandskab. Har du eks. overbevisninger som:

 • jeg er ikke god nok
 • jeg har ikke ressourcerne
 • jeg skal være perfekt
 • jeg skal kontrollere alting
 • jeg har ikke lov til at have evnerne
 • mine behov er ikke vigtige
 • jeg er uværdig
 • jeg kan ikke stole på andre
 • jeg er ubetydelig
 • jeg er magtesløs
 • jeg skal kæmpe, og det skal være hårdt

…og andre løgnehistorier, ja, så kan du faktisk ikke komme ind i din genizone. Så derfor skal disse indre barrierer ryddes af vejen først. Derfor er det step 1 i en session, at vi får overblik over disse indre håndbremser, inden vi laver passionstesten. Selve passionstesten bruger vi både til at få klarhed over din retning og dit unikke bidrag, men OGSÅ til at hjernevaske alle dine begrænsende historier ud af dit sind. Dét tager ca. 60 dage for hjernen at ændre en tænkning, men så begynder der også at ske noget. Mange overbevisninger vil allerede slippe med det samme, som processen skrider frem, fordi du erkender, AT det er løgnehistorier.

Læs evt. denne artikel om min passion.

De fleste har nok en fornemmelse af, at passion er den vigtigste nøgle til succes, men for dem, der ikke ved, hvad deres passion er, så kan selve dét at finde ud af det, virke uden for rækkevidde.

Passionstesten, som i virkeligheden er en proces uden forkerte svar, er et simpelt og kraftfuldt redskab til at blive klar på, hvilke fem ting, som betyder mest for en, samt en effektiv proces til at udleve dem gennem hele livet, så man bliver en bevidst skaber af sin virkelighed. Den er baseret på nyeste forskning indenfor hjernen, kvantefysik og epigenetik (læren om cellebiologi). Min egenudviklede coachingmetode, som jeg laver med dig inden passionstesten sikrer, at du kommer helt ind på de bagerste hylder i dit indre lederskab og dermed skaber fundamentet for et kvantespring. Sammen afdækker vi de ovennævnte mønstre og håndbremser, som afholder dig fra at udleve dine drømme. Fuldt ud. Det er også herunder, at jeg hjælper dig af med de chok og traumer, som du bærer rundt på. For det er på celleplanet, at dine håndbremser sidder. Det er hérfra, du bliver trukket i den forkerte retning igen og igen i en lang og pinefuld retraumatisering. Med Frihedsteknikken kan jeg ret hurtigt hjælpe dig med at slippe det gamle. Og jeg anbefaler også altid, at du tager den lange session på 4 timer, hvor vi slutter af med healing på briksen. Her hjælper jeg dig med at nulstille dine celler, så du kan blive magnetisk for dit ideelle liv – fysisk og psykisk – og ikke mindst i overenstemmelse med dét, din sjæl kom her for. Først her træder du ind i dit fulde potentiale.

Passionstesten hjælper individer, der mangler passion i livet og virksomheder, som i dag kun tester nyansatte for deres logiske og sproglige talenter, med at finde frem til deres passioner.

Hvordan kan man være en god selvleder eller leder, hvis man ikke ved, hvad man selv og ens medarbejdere er passionerede omkring? Man kan også lave passionstesten på sin virksomhed og via den vej finde frem til virksomhedens genizone. Min kongstanke er, at vi er kommet til et punkt i menneskehedens historie, hvor vi skal tage et afgørende og vigtigt skridt fra at være performancedrevne til at være passionsdrevne som individer og virksomheder. Fordi du med bæredygtig vækst på den personlige bundlinie sikrer dig bæredygtig vækst på den økonomiske bundlinie.

Passionstesten kan også bruges til at fokusere dybere ind på og ‘dobbeltklikke’ på dit ideelle kærlighedsliv, arbejdsliv etc. Alt, hvad du ønsker at stille skarpt på, kan den bruges til.

Jeg har eks. også anvendt processen ifm. en due diligence proces hos Revisionshuset Tal & Tanker, der ville vide om en fusion-bejler var det rette match for dem. Det var det.

Jeg er en af de få i Danmark, der er blevet personligt trænet af og uddannet som ”Passion Test Facilitator” af ophavsfolkene bag Passionstesten; Janet Bray Attwood og Chris Attwood. Kongstanken er, at “når du er afklaret, så vil dét, du ønsker opstå i dit liv, men kun i den udstrækning, at du er afklaret”.

Jeg bruger det som et mega effektivt værktøj i min egenudviklede coachingmetode til at genskabe fysisk, psykisk og mental balance, og jeg lykkes ofte med, at mine klienter giver slip på kroniske sygdomme på første session, selvom det ikke engang var derfor, de kom (fordi ofte har de fået at vide, at det kan ikke lade sig gøre – men jo, det kan det godt)!

Se mit youtube webinar her – 1,5 time om passionstesten.

Passionstesten byder på værktøjer til at arbejde med sine begrænsende overbevisninger, som ofte er dem, der står i vejen for at leve et passioneret liv. Det er en fantastisk måde at gøre op med vores kollektive begrænsende overbevisning – Janteloven.

Vi er alle født med et unikt talent og bidrag, en genizone, en superpower – og når vi ikke udnytter vores fulde potentiale, så efterlader det os i en indre tilstand af tristhed.

Pris

En session tager 3-4 timer i ét hug til enten kr. 6.000 el. 7.500 – rater er muligt – alt efter om du også vil have healing (min klare anbefaling). Du er naturligvis velkommen til follow-up sessioner, ofte er folk dog i stand til at komme meget langt/’helt i mål’ med én session. Hvis du har et mindre livsområde der larmer, og du ikke vil have passionstesten, så kan du booket en 1,5-2 timers session.

Processen er som nævnt skabt af Janet Bray Attwood og Chris Attwood og er udførligt beskrevet i deres NY Times bestseller, The Passion Test – The Effortless Path to Discovering Your Life Purpose (paperback: Plume, September, 2008).

Læs mere i dette interview, som jeg har givet til Inspirationsmagasinet Passion.

Læs mere på facebook.

Læs mere i mine nyhedsbreve – og få tips og trick til at vikle dig ud af DIN historie, så du kan udfolde din superpower.

Det siger mine klienter

Kontakt mig

Kontakt mig for en gratis indledende snak over telefonen om, hvad jeg kan hjælpe dig og/eller din ledelsesgruppe/organisation med.

15 minutters gratis gennembrudssession til individer og 60 minutters gennembrudssession til ledere med en organisatorisk problemstilling.

Book din tid på susanne@susannefrandsen.dk eller sms på 25 776 774.