Testimonials

Det siger mine klienter

LEDELSES- OG TEAMUDVIKLING

Susanne gav virkeligt mit nye ledelsesteam et frisk perspektiv på hvorledes, vi kunne styrke og udvikle os som individer og som team.

“Susanne gav virkeligt mit nye ledelsesteam et frisk perspektiv på hvorledes, vi kunne styrke og udvikle os som individer og som team. Susannes form og tilgang var yderst nærværende og ægte. Meget velforberedt og formåede at engagere og inddrage alle. Vi taler ofte i teamet om den gode oplevelse. Susanne gjorde en forskel!”.

Frank Lund Andersen, Vice President – Global Workplace Projects hos the LEGO Group. (Og genkøbte igen i sin tilsvarende rolle hos Norlys)

I am happy to recommend Susanne’s services to anyone in need of content and facilitation for journeys into the personal and group learning zone.

“During the past years, I have had the pleasure of experiencing Susanne in 1:1 as well as group sessions. With empathy, and a wide and deep knowledge base – theoretical as well as practical – concerning all that drives and inhibits organizational and individual change, Susanne is able to inspire reflection and to provoke thinking. A memorable riposte to a participant stating his belief to be pretty well developed already was, “if you believe you have finished your personal development, you are probably more “finished” than developed”. I am happy to recommend Susanne’s services to anyone in need of content and facilitation for journeys into the personal and group learning zone”.

Per Lauritsen, CEO GEA Danmark.

Susanne går 100% professionelt til værks. Hun er forberedt til fingerspidserne, kan sit stof til mindste detalje og er en dygtig formidler.

“Jeg har ad flere omgange haft fornøjelsen af at dele scene med Susanne. Både i regi af Speakers Club, hvor vi ved flere anledninger talte sammen over emnet personligt lederskab og senere som netværksdirektør i F5, hvor jeg inviterede Susanne til at tale om Passion, Purpose eller Epigenetics. Susanne går 100% professionelt til værks. Hun er forberedt til fingerspidserne, kan sit stof til mindste detalje og er en dygtig formidler.

Hun har mine varmeste anbefalinger.”

Thomas Rex Frederiksen, Serieiværksætter, tidl. direktør for Speakers Club, Elevate og medgrundlægger af TrueNorth DK/N og LitUpp.

Der er ikke ret mange af Susanne’s slags, og efter min mening er hun en af Danmarks bedste coaches og healere.

” Som sansestærk mand har jeg flere gange oplevet, at min krop har larmet, uden at jeg med mit intellekt har kunnet forklare, hvad der har været galt. I mit hoved har det været sådan en mørk klump bagerst i bevidstheden, som har taget en masse af min energi med dårlig trivsel som resultat.

Jeg har hver gang valgt at henvende mig til Susanne Frandsen og har fået effektiv hjælp til at få løst op og komme videre. Enten har det virket med det samme, eller også har det sat en proces i gang, som så hen ad vejen har givet mig mere energi og bragt mig tilbage på sporet.

Jeg har både været på flere gruppeforløb hos Susanne og til en-til-en-sessioner. Begge med meget stor effekt. Faktisk har jeg flere gange oplevet at få store gennembrud, som har været livsforandrende.

Jeg anbefaler Susanne til alle, som har ondt i livet og går og tumler med helbredsproblemer eller eksistentielle udfordringer. Hendes værktøjskasse er imponerende, og hun er eminent til at sætte ind med det rigtige.

Der er ikke ret mange af Susannes slags, og efter min mening er hun en af Danmarks bedste coaches og healere.”

 Per Nørbo, coach, forfatter og foredragsholder

Dét at få skabt et “rum”, hvor der kan tales fortroligt og frit er ikke en selvfølge, når man sidder som CEO i en virksomhed, der kan det til tider være koldt på toppen.

“Tror vi alle kender til livet, hvor udfordringer skal løses, og man til tider kan blive en smule snæversynet og kan mærke, at man sidder fast eller ens løsninger ikke virker rigtige. Her har jeg gjort nyttig brug af Susannes livserfaring på et personligt niveau og set forretningsrelaterede ting i et andet lys.”

Bernt Dahl, Founder – Kentaur / Business Development

Jeg har bl.a. brugt det i udfordrende og fastlåste kunderelationer, hvor det er lykkedes at finde en god løsning for alle parter, det var ikke lykkedes uden Susannes hjælp.

“Jeg har arbejdet sammen med Susanne i 10 år i EG. Hun var både som KAM og Management konsulent en meget værdsat kollega og konsulent, som altid var på forkant med nyeste trends og behov fra markedet. Susanne har en meget stor faglig forretningsforståelse, som hun evner at gøre meget anvendelig og operationel. Susanne er helt speciel, når det kommer til forståelse af og indsigt i andre mennesker. Hendes indsigt og evne til at analysere, hvad der ligger under overfladen, er unik.

Jeg har senere personligt brugt Susanne som coach, med stort udbytte. Hun evner at coache en til forståelse og klarhed omkring forskellige private og arbejdsmæssige problemstillinger. Hendes klarsyn og værktøjer hjælper en til stor forståelse og klarhed omkring årsag/effekt af egen adfærd. Jeg har med stor effekt brugt hendes råd og værktøjer. Jeg har bl.a. brugt det i udfordrende og fastlåste kunderelationer, hvor det er lykkedes at finde en god løsning for alle parter, det var ikke lykkedes uden Susannes hjælp. Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne, hendes bog og coaching sessioner.”

Bjarne Aarup, Executive Vice President at EG A/S. (Og genkøbte for hele virksomheden i  sin rolle som CEO for internationale Renewtech)

Whatever the topic, Susanne has a direct, yet kind engagement and professional techniques that enables you to think and move – sometimes in new directions, that you had not imagined.

“I have had the pleasure of working with Susanne both for Leadership development, business coaching and life coaching. Whatever the topic, Susanne has a direct, yet kind engagement and professional techniques that enables you to think and move – sometimes in new directions, that you had not imagined.”

Lisa Pontoppidan, General Manager CEVA Animal Health A/S.

Jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget, både fagligt og personligt.

”Jeg har gennemført et mastermind forløb ved Susanne, og jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget, både fagligt og personligt. Det fantastiske ved forløbet var, at Susanne skabte en kobling mellem det faglige og det personlige, så man i den grad kan mærke helheden ind i sit hjerte og derudaf er min oplevelse, at jeg har kunne gøre mig selv bedre i alle sammenhænge både på jobbet og i mit privatliv. Jeg har kun stor ros og respekt til overs for Susannes kompetencer, som jeg til enhver tid vil anbefale. Susanne har en høj grad af indlevelsesevne, hun er empatisk og meget respektfuld, hvilket betyder, at hun er eminent til at møde den enkelte dér, hvor vedkommende er, og så arbejder hun ud fra det punkt.”

Anja Jørgensen, ph.d. og direktør SOSU

Vi har udviklet os som gruppe… og der er MÆRKBART FLYTTET GRÆNSER OG HOLDNINGER hos os ALLE.

“Ledelsen i AffaldVarme Aarhus har været MEGET inspireret af det forløb, som vi sammen har været igennem i 2015 hos Susanne Frandsen, ikke mindst fordi vi har udviklet os som gruppe, som følge af den nye viden, vi har fået af Susanne. Men der er også MÆRKBART FLYTTET GRÆNSER OG HOLDNINGER hos os ALLE, noget som helt sikkert kommer os til gavn på arbejdet, men også som privatpersoner. Det er også tydeligt, at vi nu AKTIVT BRUGER de værktøjer, som vi har lært i løbet af kurset i det daglige arbejde i AffaldVarme Aarhus”.

På vegne af Ledelsen AffaldVarme Aarhus, Direktør Bjarne Munk Jensen.

Det har gjort en verden til forskel, at Susanne lærte mig at lave affirmationer.

“Det har gjort en verden til forskel, at Susanne lærte mig at lave affirmationer.
Senest lavede jeg affirmationer for, hvilke resultater jeg vil opnå i mit firma.

På det tidspunkt havde jeg ventet ca. en uge på et 50.000 kroners salg i min webshop, og jeg havde indstillet mig på, at jeg måske ikke fik opgaven alligevel.
Maks. 20 minutter efter jeg havde skrevet affirmationerne ned, gik betalingen igennem.

Affirmationerne har også sat en række andre ting i gang. Aktuelt er mit fokus at løse flere rådgivningsopgaver.”

Majbritt Lund, kommunikationsrådgiver og tekstforfatter

Det var kærlighed ved første session!

Mai Manniche, Kreativ direktør for JEWELSCPH og kendt fra diverse TV udsendelser har skrevet denne blog”.

Susannes kurser og samtaler i fag-personlig udvikling er i min optik af en helt speciel kvalitet!

“Susannes kurser og samtaler i fag-personlig udvikling er i min optik af en helt speciel kvalitet! Jeg har deltaget i et gruppeforløb inkl. individuelle samtaler over et halvt års tid. Hun trækker på erfaringer fra sin egen livsrejse og har dyb psykologisk og spirituel indsigt. Hertil kommer et personligt engagement og evne til nærvær samt pædagogisk tæft – og meget andet godt. Enhver som vil lade eksistentiel udfordring indgå i den faglige rådgivning kan vanskeligt finde en mere spændende, menneskelig varm og kompetent samtalepartner”.

Peder Poulsen, Netværker udi menneskelig og åndelig vandring.

Med Susannes skarphed og fantastiske evne til at få os selv til at konkretisere og visualisere vores værdier, var det pludseligt nemt at finde ud af, om konkurrenten havde de samme værdier.

“Min medejer og jeg ville gerne fusionere med en konkurrent. Alt gav mening; økonomi, virksomhedsstørrelse, kompetencer, målgruppe osv. Men vi var usikre; Hvilke værdier var det nu reelt, vi gerne ville drive vores virksomhed efter? Med Susannes skarphed og fantastiske evne til at få os selv til at konkretisere og visualisere vores værdier, var det pludseligt nemt at finde ud af, om konkurrenten havde de samme værdier. Det må være det bedste grundlag for en god fusion. Vi bruger også Susanne til generel medarbejdertrivsel, nyansættelser, lederudvikling, strategier mm., så vi har generelt en fælles referenceramme at drive virksomhed efter.

Når man først har erkendt, at dét, Susanne lærer én, virker, så bliver alle fremtidige beslutninger bare nemmere. Passionstesten gjorde mig meget bevidst om mine prioriteringer – både privat og arbejdsmæssigt. Det gør mig til en bedre leder og familiefar.”

Kuno Hesel, Partner, statsautoriseret revisor, Revisionshuset Tal & Tanker

Ønsker du en WOW ændring i dit liv – så køb Susannes “Mastermind online – be a master of your mind and life.

Ønsker du en “WOW ændring” i dit liv, så du kan leve helhjertet og blive usædvanligt god til at lede dig selv og andre? Så er Susanne din “go-to person”. Hun har bred erfaring fra en række discipliner, og hun har en unik evne til at sætte det hele ind i en meningsfuld sammenhæng. Hun er utroligt kyndig, og hun formidler sin viden på en klar, enkel og elegant måde. Susanne viser dig både “hvordan” og “hvorfor”, så du står tilbage med en dyb forståelse af, hvordan tingene hænger sammen og fungerer. Gennem hendes online-kursus “Mastermind – be a master of your mind and life” får du blandt andet kendskab til de gamle overbevisninger og selvsabotagemønstre, der forhindrer dig i at skabe det liv, du længes efter, og hun hjælper dig også til klarhed over, hvad du virkelig ønsker, og hvordan du kan manifestere det. Dét, du lærer vil du drage stor fordel både privat og arbejdsmæssigt. Kurset er for dig, der virkelig ønsker en ændring. En transformation. Med 24 års erfaring i personlig udvikling henvender jeg mig kun til de bedste, når jeg selv har brug for dybere indsigt og et udvidet perspektiv. Susanne er i en klasse for sig selv. Hendes kurser bør være obligatoriske for alle. Forkæl dig selv med den gave, som hendes online kursus er.”

Line Birkely, International speaker, trainer & coach fra Norge.

Bruger Susanne som personlig coach gennem snart 5 år. Susanne udfordrer mig og flytter mig som menneske, og hjælper mig med at holde den rigtige balance i livet.

“Susannes tænkning ligger i sin grundessens langt fra min almindelige tænkning og er en stor kontrast til det livssyn, jeg har haft med mig tidligere. Da jeg dog af natur er nysgerrig, har det været meget udviklende og lærerigt for mig at krydse tankermed Susanne og undersøge nye aspekter!

Bliver klogere på mig selv hver gang – tak!”

Martin Brinch Therkelsen, Partner | Personlig rådgiver | statsautoriseret revisor hos Revisionshuset Tal & Tanker.

Working with Susanne has been groundbreaking in my growth journey this year

“Her work with Quantum Physics to breakthrough patterns that are holding you back and then moving you towards a higher transformational space is quite extraordinary. It once again proved to me that distance is not an inhibitor to personal growth in the hands of a professional. We live on opposite sides of the world, yet our online sessions were exponentially effective. As an experienced coach with more than 20 years in the transformational leadership space, I can confirm that the work we have done together has had profoundly positive effects in a very short space of time. I have experienced both internal and external breakthroughs and am seeing the benefits in my life and business as we face these difficult times globally. If you are needing a breakthrough, I can highly recommend you give Susanne a call.”

Bev Hancock, Interactive Global Presenter Strategic Facilitator and Conversational Catalyst : Leading through Conversation.

A deep dive 4-hour straight session with Susanne brought me more clarity on my real priorities and future direction than I could have imagined.

“Included was a meaningful, elucidating, tight masterclass in epigenetics, energy frequency emotions, quantum physics, the value of contrast and challenges in our lives, and Passion testing. I walked away with a tangible actionable path to stay engaged DAILY with my priorities, fresh focused mindset and heartset, and a way to sense and feel my progress, every day. A new connection with my most desired life outcomes has arrived, cannot thank Susanne enough for her wisdom, savoir-faire and compassionate approach, grounded in meaningful and effective action.”

David Brower, #1 Best-Selling Author, Pleasure Coach and Advisor, Poet and Super Connector, Podcaster, making living itself an art.

Susanne har en helt særlig visdom omkring livet og mennesker.

“Hendes viden og indsigt om “Ny Tids Ledelse” er enorm, og hun forstår at få kompleks viden om kvantefysik, epigenetik, hjerneforskning og (ledelses)psykologi – gjort konkret og simpel, så den kan bruges helt lavpraktisk til forandring og udvikling – både på ledelsesplan og for det enkelte menneske. Samtidig taler hun ikke bare om teorier og metoder – hun bruger det i praksis og “walks the talk” i sit eget liv. Og det betyder, at Susanne har stor succes med at “rykke” medarbejdere, ledere og organisationer. Jeg har selv haft fornøjelsen af at have Susanne som mentor, og hun får mine varmeste anbefalinger.”

Malene Solborg, LifeCreator : Mentor : Speaker : Futurist

Hun møder erhvervsledere i øjenhøjde. Med sine klare og ligefremme spørgsmål skærer hun ind til benet og rammer hjertet.

“Hvis du vil lede andre, må du have gået vejen selv” er Susanne Frandsens uimodsigelige udsagn i hendes banebrydende Børsenanmeldte bog: Direktørmanualen – ledelse fra hjertet. Det har og gør Susanne i den grad. Hun ikke bare tror på det, hun siger og skriver. Hun lever det ud. Det gør Susanne til noget helt særligt og sjældent som rådgiver og coach. Med mange års erhvervs- og ledelseskonsulent erfaring kender hun erhvervslederes vilkår på egen krop. Hun møder erhvervsledere i øjenhøjde. Men Susanne går ikke efter hovedet. Hun går efter hjertet. Med sine klare og ligefremme spørgsmål skærer hun ind til benet og rammer hjertet. Hun skaber rum til, at man kommer i kontakt med de dybeste lag i sig selv og får nye erkendelser, der giver adgang til mere balance i krop og sind og er indgangsbilletten til et passioneret liv.

I processen giver hun gode anvisninger på, hvordan man identificerer, erkender og nedbryder de barrierer, der forhindrer en i at udnytte sit fulde potentiale. Man går opløftet og inspireret fra Susannes foredrag, og jeg har efter mine personlige samtaler med Susanne følt mig fyldt med ny energi. Jeg har kendt Susanne i flere år og har fulgt hendes udvikling af hendes forretning. Jeg har haft stort udbytte af mine 1:1 samtaler med Susanne, og nærer stor respekt for hendes indsigt og kunnen. Jeg anbefaler Susanne varmt til enhver leder, der ønsker at nå længere i sit lederskab og i selvindsigt.”

Aage Dragsted, Managing partner at Dragsted Development 

Min session med Susanne havde en gennemgribende ændring på min livsenergi.

“Min session med Susanne havde en gennemgribende ændring på min livsenergi, og har givet “adgang” til dele af mig selv, som jeg havde en fornemmelse af og helt klart savnede, men ikke kunne nå dem. Nu kan jeg genkende mig selv, fordi jeg er kommet hjem. Vil helt klart også anbefale healingen som en del af sessionen – en skøn afslutning og en super begyndelse på det nye.”

Janne Vagner, Coach og mentaltræner for ledere

FOREDRAG & WORKSHOPS

I den kærligste ramme holdt Susanne rummet og med sin blotte tilstedeværelse gav hun mig muligheden for at træde ind i mit indre og møde mig selv.

“I den kærligste ramme holdt Susanne rummet og med sin blotte tilstedeværelse gav hun mig muligheden for at træde ind i mit indre og møde mig selv. Jeg greb muligheden og gjorde det af egen fri vilje og lyst. Gennem hendes videndeling, visdom, ekspertise og kærlige tålmodighed, og i særdeleshed i kraft af hendes høje vibration, fik jeg en ubrydelig kontakt med mig selv og trådte de første skridt på min nye sti i livet. I mit eget tempo, på min egen måde, uden begrænsning og i Susannes trygge ramme og kyndige vejledning. Sammen med cirklens øvrige medlemmer ved min side, går jeg nu videre i mit eventyr alene, støttet, med et ønske om at bare at fortsætte og lade det hele folde sig ud.

Cirklens medlemmer mødes online ca. en gang i ugen, fordi vi vil. Det er frivilligt og nogle gange er det ikke alle der er med. Vi deler, lytter og støtter, for så igen at hoppe hjem i hver vores egne eventyr og fortsætte arbejdet. Det er det fedeste job. De træder deres sti i deres eventyr, som jeg får lov at følge og bevidne. Alt sammen fordi vi vil, vil forandring af vidt forskellig slags, vil støtte og lade os inspirere, alt sammen for en højere vibration i os selv og i omgivelserne. Jeg er så taknemmelig.”

Jette E. Eriksen, 47 år, deltager i transformerende kvindecirkel, Juni 2017.

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig – tak for det!

”Det blev næsten tantrisk og passer ind i den energi, jeg kan mærke, men ikke sætte ord på. En tanke, jeg havde haft samme dag, var vores evne til at stille modsætninger op mellem bevidsthed og følelse (hjerte). Jeg tror, vi kan vinde meget ved at arbejde med bevidstheden som moderatoren, der kan mærke, forandre og bruge energien – det er den, der gør os til helt unikke væsener med ubegrænsede muligheder. Jeg kunne mærke din energi fra det øjeblik, jeg trådte ind i rummet – som sodavand i cellerne. Fantastisk energi! Ved vore veje krydses igen.”

Jesper Nymann, CEO Aparte

Susanne har et rigtigt godt tag i sit publikum!

“Jeg mødte Susanne Frandsen til et foredrag, men havde desværre kun mulighed for at opleve en del af det. Det var dog tydeligt, at Susanne har et rigtigt godt tag i sit publikum, som hun fastholder med en meget beleven og dedikeret facon”.

Henrik Dahl – (Tidl. TV vært KONTANT)

PASSIONSTEST OG COACHING

Tak Susanne for at hjælpe mig med at lære nogle af de vildeste redskaber, jeg har oplevet.

“Tak Susanne for at hjælpe mig med at lære nogle af de vildeste redskaber, jeg har oplevet. Det er helt fantastisk spændende og interessant. Jeg er vild med at arbejde med mig selv på dén måde.

Det er helt fantastisk utroligt, at det er både sandt & muligt, at efter 6 år med svært kontrolleret astma, allergi og en krop, der er fyldt med så meget binyrebarkhormon pludselig fra den ene dag til den anden at kunne slippe al medicin uden nogen form for frygt, bivirkninger eller ubehag.

Min bedste forklaring er, at jeg er begyndt at lytte mere til mig selv, end tidligere, give mig selv kærlighed, være tro mod den, jeg er. Opbygge tilliden til livet, stole på min nyopfundne intuition, følge, se & tale fra hjertet.

Jeg har arbejdet med mig selv spirituelt & på sjæleplan således, at livets traumer er blevet healet helt ind på celleplanet, netop, fordi det for mig giver så meget mening. Vi mennesker har virkelig mange “radiostationer at stille på”, mentalt såvel som fysisk & sjælsmæssigt og siden jeg så ind i mig selv og skruede op for hjertets frekvens, så fandt jeg modet til at se på, hvilke muligheder livet giver frem for at have begrænsninger & overbevisninger, der kan være let at stirre sig blind på. Jeg oplever nu en frekvens i livet, som har positiv indvirkning på langt de fleste område i mit liv.

Jeg har lært at stole på processen & det at sætte ord på mine følelser. Ligeledes fik jeg en god olie med på min rejse, “forgive” & mine ord på følelser omkring, hvad jeg mærker den dufter af, er lethed, frihed, tillid, omsorg, tryghed & kærlighed.

Udover det så havde jeg også en ekstrem stor angst for edderkopper & den angst er i forbindelse med mit indre arbejde også fuldstændig forsvundet.

Derfor er dette en særlig og stor tak til Susanne.

Utroligt, hvad der kan opnås ved blot et enkelt besøg, når man er vibrationsmæssigt klar.

Jeg kalder det at have investeret i mig selv, fordi hendes ord “ It works, if you work it” er ganske rigtige.

Jeg vil fremover i mit liv altid vælge vejen med mindst modstand og mest lykke & med det citat, vil jeg derfor også fortsat være nysgerrig og interesseret i at udvide min bevidsthed, leve autentisk , forblive ovre i mig selv & fortsætte det indre arbejde.

Det er altid okay at spørge eller søge om hjælp, når der er brug for det – og sikke en fantastisk følelse og læring omkring mig selv – AF HJERTET TAK.

Monica Leth-Nissen

Fra smertehelvede til fuldt vigør. Et mirakel ifølge lægerne. Læs Peters historie. Det tog én session.

Før: Peter var på 4. år i et sygdomssmertehelvede med en tarmsygdom med betændelse og hul i tyktarmen. Det bragte ham på en medicin, som han desværre ikke kunne tåle, da den skadede hans lunger, så han var nede på 28 % lungekapacitet. Derfor var løsningen at få fjernet den syge del af tarmen således, at han blev efterladt med 40 cm tyktarm mod den normale 1,5 meter. En voldsom omgang, indlagt i et halvt år uden mad og drikke. Som følgevirkning sukkersyge og vægttab på 20 kg. Han kom til mig uden kræfter og livslyst.

Nu: Efter 1,5 år er Peter i dag i FULD VIGØR igen. Han lever et HELT NORMALT liv! Insulin på laveste niveau der kunne undgås, hvis han prioriterede 1,5 times styrketræning dagligt, men her har arbejdet fået forrang for en stund. Han har lige været til 4-års kontrol på sygehuset, og de troede, det var løgn. Lægerne kalder ham et mirakel. Han passer nu 2 drømmefuldtidsjobs efter at have været dømt ude af arbejdsmarkedet.

Jeg brugte min egenudviklede coachingmetode, hvor jeg forløser årsagen og hjælper kroppen til at heale sig selv. Min fremgangsmåde er utraditionel. Bryder med normerne. Det er ikke almindelig kendt viden eller praksis – men det burde det være, for det virker!

Peter Pedersen, Selvstændig og fodboldtræner for Koldings elitepiger.

Se video med Peter, hvor han deler sin historie her. 

Læs hele Peters historie her.

After our 3 hour skype session, I was literally blown away!

“Over the last 20 years, I have participated in all different types of physical, mental, and emotional healing sessions – but none has been as transformative as my session with Susanne. After our 3 hour skype session, I was literally blown away; it was the first time I have ever seen my lifeline with clarity – what I need to break through, what my purpose is, what I still need to heal, and where I am headed.

You can tell that this is Susanne’s soul work by how good she is at it. During the session, not only did I feel understood and seen – but I was laughing and having fun the entire time. She teaches you, deeply and authentically listens during the entire session, and asks the questions that lead to more reflection and awareness of the self.

I have so much love and respect for Susanne and what she does – and I would recommend her to anyone and everyone. It is more than worth it.

After the session, I already feel so many beliefs and patterns have changed on an energetic level – and I know, will continue to change as I carry out the reprogramming of my brain.

Thank you Susanne! You are everything”.

Kelsey Beth, co-founder of Whole ‘n happy and yoga teacher

I highly recommend her to you if you’d like to go to the next level in your personal and work life…with ease and grace

“Susanne did a 3 hour Passion Test session on skype with me, that was remarkable. It was remarkable because she got me to discover some simple powerful truths about myself that I hadn’t been aware of before. She was gentle in the process, extremely knowledgeable from years of experience, and able to zero in on the thruths that were there underneath what I was saying. She then had me discover ‘markers’ to make my top 5 passions come true. I now read these when I wake up and just before I go to bed so they enter deep into my subconscious. and the results are starting to show up wasily and ‘magically’. I highly recommend her to you if you’d like to go to the next level in your personal and work life…with ease and grace.”

Martin Rutte, Canada, Co-author Chicken Soup for the Soul at Work, Founder of
www. ProjectHeavenOnEarth.com

Læs mere

Susanne is a Profound Transformational Leader!

”If you are looking for a breakthrough to move forward in your life or career, Susanne Frandsen [THE Healer that heals everyTHING and everyBODY] is THE go-to expert for you.

Loved her deep, insightful SKYPE session I had with her. Not only because it re-ignited my passions and purpose, but it also how she managed to help me releasing what has been holding me back in life.

A Profound Transformational Leader.”

Runa Magnus, Leadership & Personal Branding, Author, Speaker & Strategist

Almost everything you say is quote material!

“An accountability partner is a crucial support to keep you focused… and becomes one the greatest witnesses of your life. My Big Thank you goes to you, Susanne, for being the uplifting accountability partner and witness to my life that you are! I could write a whole book about all the things I learnt from you, all the perspective shifts you opened up for me, all the mental, emotional and spiritual quantum shifts we went through together this year! Almost everything you say is quote material! I admire your faith, your ability to let go of concrete expectations and results, your openess to being vulnerable, your resiliance in tough times, your solid commitment to what’s important to you, and your incredible balance between taking action and allowing things to flow. I really look forward to another year of working together! I know, our regular exchange will empower me to step up further with my business and as a person! I am honored to have you in my life!”

Monique Blokzyl, founder and CEO of Business launch Portal & transformational speaker, Germany.

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

“Vil blot give en lille tilbagemelding. Jeg er sikker på, at det virker. Jeg har en skøn fornemmelelse i min krop her dagen efter og især venstre siden summer dejlig og glad. Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år). Så fedt ikke at have al den stivhed og smerte i kroppen. Ikke, at alt er væk, men det er ret godt. Er meget optimistisk og virkelig klar til at gå i gang med det, jeg vil og skal. Føler, at jeg virkelig har givet slip. Tak for det! Det er da virkelig fantastisk at have det sådan, og fedt at hælde benzin på det bål med de positive ting, jeg skal gentage to gange om dagen med mit passionstest-omprogrammeringsdokument. Love it!”

Eva Ehler, selvstændig.

Annica Lund-Nørmølle fortæller om hendes forløb

Hør Annica dele sin historie her. 

Kontakt mig

Kontakt mig for en gratis indledende snak over telefonen om, hvad jeg kan hjælpe dig og/eller din ledelsesgruppe/organisation med.

15 minutters gratis gennembrudssession til individer og 60 minutters gennembrudssession til ledere med en organisatorisk problemstilling.

Book din tid på susanne@susannefrandsen.dk eller sms på 25 776 774.