Powerfulde & kærlige metoder

Det siger mine klienter

MASTERMINDGRUPPE FOR DIREKTØRER & LEDERGRUPPER

I am happy to recommend Susanne’s services to anyone in need of content and facilitation for journeys into the personal and group learning zone.

“During the past years, I have had the pleasure of experiencing Susanne in 1:1 as well as group sessions. With empathy, and a wide and deep knowledge base – theoretical as well as practical – concerning all that drives and inhibits organizational and individual change, Susanne is able to inspire reflection and to provoke thinking. A memorable riposte to a participant stating his belief to be pretty well developed already was, “if you believe you have finished your personal development, you are probably more “finished” than developed”. I am happy to recommend Susanne’s services to anyone in need of content and facilitation for journeys into the personal and group learning zone”.

Per Lauritsen, CEO GEA Danmark.

Jeg har bl.a. brugt det i udfordrende og fastlåste kunderelationer, hvor det er lykkedes at finde en god løsning for alle parter, det var ikke lykkedes uden Susannes hjælp.

“Jeg har arbejdet sammen med Susanne i 10 år i EG. Hun var både som KAM og Management konsulent en meget værdsat kollega og konsulent, som altid var på forkant med nyeste trends og behov fra markedet. Susanne har en meget stor faglig forretningsforståelse, som hun evner at gøre meget anvendelig og operationel. Susanne er helt speciel, når det kommer til forståelse af og indsigt i andre mennesker. Hendes indsigt og evne til at analysere, hvad der ligger under overfladen, er unik.

Jeg har senere personligt brugt Susanne som coach, med stort udbytte. Hun evner at coache en til forståelse og klarhed omkring forskellige private og arbejdsmæssige problemstillinger. Hendes klarsyn og værktøjer hjælper en til stor forståelse og klarhed omkring årsag/effekt af egen adfærd. Jeg har med stor effekt brugt hendes råd og værktøjer. Jeg har bl.a. brugt det i udfordrende og fastlåste kunderelationer, hvor det er lykkedes at finde en god løsning for alle parter, det var ikke lykkedes uden Susannes hjælp. Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne, hendes bog og coaching sessioner.”

Bjarne Aarup, Executive Vice President at EG A/S.

Jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget, både fagligt og personligt.

”Jeg har gennemført et mastermind forløb ved Susanne, og jeg kan ikke huske, at noget kursus nogensinde har flyttet mig så meget, både fagligt og personligt. Det fantastiske ved forløbet var, at Susanne skabte en kobling mellem det faglige og det personlige, så man i den grad kan mærke helheden ind i sit hjerte og derudaf er min oplevelse, at jeg har kunne gøre mig selv bedre i alle sammenhænge både på jobbet og i mit privatliv. Jeg har kun stor ros og respekt til overs for Susannes kompetencer, som jeg til enhver tid vil anbefale. Susanne har en høj grad af indlevelsesevne, hun er empatisk og meget respektfuld, hvilket betyder, at hun er eminent til at møde den enkelte dér, hvor vedkommende er, og så arbejder hun ud fra det punkt.”

Anja Jørgensen, ph.d. og direktør SOSU

Vi har udviklet os som gruppe… og der er MÆRKBART FLYTTET GRÆNSER OG HOLDNINGER hos os ALLE”.

“Ledelsen i AffaldVarme Aarhus har været MEGET inspireret af det forløb, som vi sammen har været igennem i 2015 hos Susanne Frandsen, ikke mindst fordi vi har udviklet os som gruppe, som følge af den nye viden, vi har fået af Susanne. Men der er også MÆRKBART FLYTTET GRÆNSER OG HOLDNINGER hos os ALLE, noget som helt sikkert kommer os til gavn på arbejdet, men også som privatpersoner. Det er også tydeligt, at vi nu AKTIVT BRUGER de værktøjer, som vi har lært i løbet af kurset i det daglige arbejde i AffaldVarme Aarhus”.

På vegne af Ledelsen AffaldVarme Aarhus, Direktør Bjarne Munk Jensen.

Det var kærlighed ved første session!

Mai Manniche, Kreativ direktør for JEWELSCPH og kendt fra diverse TV udsendelser har skrevet denne blog”.

Susannes kurser og samtaler i fag-personlig udvikling er i min optik af en helt speciel kvalitet!

“Susannes kurser og samtaler i fag-personlig udvikling er i min optik af en helt speciel kvalitet! Jeg har deltaget i et gruppeforløb inkl. individuelle samtaler over et halvt års tid. Hun trækker på erfaringer fra sin egen livsrejse og har dyb psykologisk og spirituel indsigt. Hertil kommer et personligt engagement og evne til nærvær samt pædagogisk tæft – og meget andet godt. Enhver som vil lade eksistentiel udfordring indgå i den faglige rådgivning kan vanskeligt finde en mere spændende, menneskelig varm og kompetent samtalepartner”.

Peder Poulsen, Netværker udi menneskelig og åndelig vandring.

Med Susannes skarphed og fantastiske evne til at få os selv til at konkretisere og visualisere vores værdier, var det pludseligt nemt at finde ud af, om konkurrenten havde de samme værdier.

“Min medejer og jeg ville gerne fusionere med en konkurrent. Alt gav mening; økonomi, virksomhedsstørrelse, kompetencer, målgruppe osv. Men vi var usikre; Hvilke værdier var det nu reelt, vi gerne ville drive vores virksomhed efter? Med Susannes skarphed og fantastiske evne til at få os selv til at konkretisere og visualisere vores værdier, var det pludseligt nemt at finde ud af, om konkurrenten havde de samme værdier. Det må være det bedste grundlag for en god fusion. Vi bruger også Susanne til generel medarbejdertrivsel, nyansættelser, lederudvikling, strategier mm., så vi har generelt en fælles referenceramme at drive virksomhed efter.

Når man først har erkendt, at dét, Susanne lærer én, virker, så bliver alle fremtidige beslutninger bare nemmere. Passionstesten gjorde mig meget bevidst om mine prioriteringer – både privat og arbejdsmæssigt. Det gør mig til en bedre leder og familiefar.”

Kuno Hesel, Partner, statsautoriseret revisor, Revisionshuset Tal & Tanker

Ønsker du en WOW ændring i dit liv – så køb Susannes “Mastermind online – be a master of your mind and life.

Ønsker du en “WOW ændring” i dit liv, så du kan leve helhjertet og blive usædvanligt god til at lede dig selv og andre? Så er Susanne din “go-to person”. Hun har bred erfaring fra en række discipliner, og hun har en unik evne til at sætte det hele ind i en meningsfuld sammenhæng. Hun er utroligt kyndig, og hun formidler sin viden på en klar, enkel og elegant måde. Susanne viser dig både “hvordan” og “hvorfor”, så du står tilbage med en dyb forståelse af, hvordan tingene hænger sammen og fungerer. Gennem hendes online-kursus “Mastermind – be a master of your mind and life” får du blandt andet kendskab til de gamle overbevisninger og selvsabotagemønstre, der forhindrer dig i at skabe det liv, du længes efter, og hun hjælper dig også til klarhed over, hvad du virkelig ønsker, og hvordan du kan manifestere det. Dét, du lærer vil du drage stor fordel både privat og arbejdsmæssigt. Kurset er for dig, der virkelig ønsker en ændring. En transformation. Med 24 års erfaring i personlig udvikling henvender jeg mig kun til de bedste, når jeg selv har brug for dybere indsigt og et udvidet perspektiv. Susanne er i en klasse for sig selv. Hendes kurser bør være obligatoriske for alle. Forkæl dig selv med den gave, som hendes online kursus er.”

Line Birkely, International speaker, trainer & coach fra Norge.

FOREDRAG & WORKSHOPS

I den kærligste ramme holdt Susanne rummet og med sin blotte tilstedeværelse gav hun mig muligheden for at træde ind i mit indre og møde mig selv.

“I den kærligste ramme holdt Susanne rummet og med sin blotte tilstedeværelse gav hun mig muligheden for at træde ind i mit indre og møde mig selv. Jeg greb muligheden og gjorde det af egen fri vilje og lyst. Gennem hendes videndeling, visdom, ekspertise og kærlige tålmodighed, og i særdeleshed i kraft af hendes høje vibration, fik jeg en ubrydelig kontakt med mig selv og trådte de første skridt på min nye sti i livet. I mit eget tempo, på min egen måde, uden begrænsning og i Susannes trygge ramme og kyndige vejledning. Sammen med cirklens øvrige medlemmer ved min side, går jeg nu videre i mit eventyr alene, støttet, med et ønske om at bare at fortsætte og lade det hele folde sig ud.

Cirklens medlemmer mødes online ca. en gang i ugen, fordi vi vil. Det er frivilligt og nogle gange er det ikke alle der er med. Vi deler, lytter og støtter, for så igen at hoppe hjem i hver vores egne eventyr og fortsætte arbejdet. Det er det fedeste job. De træder deres sti i deres eventyr, som jeg får lov at følge og bevidne. Alt sammen fordi vi vil, vil forandring af vidt forskellig slags, vil støtte og lade os inspirere, alt sammen for en højere vibration i os selv og i omgivelserne. Jeg er så taknemmelig.”

Jette E. Eriksen, 47 år, deltager i transformerende kvindecirkel, Juni 2017.

Tak for et fremragende og tankevækkende oplæg på Fjederfabrikken. Din passionerede evne til at tage coaching til et højere niveau med kemi, epigenetik og ikke mindst kvantefysik var et nyt niveau for mig – tak for det!

”Det blev næsten tantrisk og passer ind i den energi, jeg kan mærke, men ikke sætte ord på. En tanke, jeg havde haft samme dag, var vores evne til at stille modsætninger op mellem bevidsthed og følelse (hjerte). Jeg tror, vi kan vinde meget ved at arbejde med bevidstheden som moderatoren, der kan mærke, forandre og bruge energien – det er den, der gør os til helt unikke væsener med ubegrænsede muligheder. Jeg kunne mærke din energi fra det øjeblik, jeg trådte ind i rummet – som sodavand i cellerne. Fantastisk energi! Ved vore veje krydses igen.”

Jesper Nymann, CEO Aparte

Susanne har et rigtigt godt tag i sit publikum!

“Jeg mødte Susanne Frandsen til et foredrag, men havde desværre kun mulighed for at opleve en del af det. Det var dog tydeligt, at Susanne har et rigtigt godt tag i sit publikum, som hun fastholder med en meget beleven og dedikeret facon”.

Henrik Dahl – (Tidl. TV vært KONTANT)

PASSIONSTEST OG COACHING

Fra smertehelvede til fuldt vigør. Et mirakel ifølge lægerne. Læs Peters historie. Det tog én session.

Før: Peter var på 4. år i et sygdomssmertehelvede med en tarmsygdom med betændelse og hul i tyktarmen. Det bragte ham på en medicin, som han desværre ikke kunne tåle, da den skadede hans lunger, så han var nede på 28 % lungekapacitet. Derfor var løsningen at få fjernet den syge del af tarmen således, at han blev efterladt med 40 cm tyktarm mod den normale 1,5 meter. En voldsom omgang, indlagt i et halvt år uden mad og drikke. Som følgevirkning sukkersyge og vægttab på 20 kg. Han kom til mig uden kræfter og livslyst.

Nu: Efter 1,5 år er Peter i dag i FULD VIGØR igen. Han lever et HELT NORMALT liv! Insulin på laveste niveau der kunne undgås, hvis han prioriterede 1,5 times styrketræning dagligt, men her har arbejdet fået forrang for en stund. Han har lige været til 4-års kontrol på sygehuset, og de troede, det var løgn. Lægerne kalder ham et mirakel. Han passer nu 2 drømmefuldtidsjobs efter at have været dømt ude af arbejdsmarkedet.

Jeg brugte min egenudviklede coachingmetode, hvor jeg forløser årsagen og hjælper kroppen til at heale sig selv. Min fremgangsmåde er utraditionel. Bryder med normerne. Det er ikke almindelig kendt viden eller praksis – men det burde det være, for det virker!

Peter Pedersen, Selvstændig og fodboldtræner for Koldings elitepiger.

Se video med Peter, hvor han deler sin historie her. 

Læs hele Peters historie her.

Working with Susanne has been ground breaking in my growth journey this year

‘Working with Susanne has been ground breaking in my growth journey this year. Her work with Quantum Physics to breakthrough patterns that are holding you back and then moving you towards a higher transformational space is quite extraordinary. It once again proved to me that distance is not an inhibitor to personal growth in the hands of a professional. We live on opposite sides of the world yet our online sessions were exponentially effective. As an experienced coach with more than 20 years in the transformational leadership space I can confirm that the work we have done together has had profoundly positive effects in a very short space of time. I have experienced both internal and external breakthroughs and am seeing the benefit in my life and business as we face these difficult times globally. If you are needing a breakthrough I can highly recommend you give Susanne a call.’

Bev Hancock, Interactive Global Presenter, Strategic Facilitator and Conversational Catalyst.

After our 3 hour skype session, I was literally blown away!

“Over the last 20 years, I have participated in all different types of physical, mental, and emotional healing sessions – but none has been as transformative as my session with Susanne. After our 3 hour skype session, I was literally blown away; it was the first time I have ever seen my lifeline with clarity – what I need to break through, what my purpose is, what I still need to heal, and where I am headed.

You can tell that this is Susanne’s soul work by how good she is at it. During the session, not only did I feel understood and seen – but I was laughing and having fun the entire time. She teaches you, deeply and authentically listens during the entire session, and asks the questions that lead to more reflection and awareness of the self.

I have so much love and respect for Susanne and what she does – and I would recommend her to anyone and everyone. It is more than worth it.

After the session, I already feel so many beliefs and patterns have changed on an energetic level – and I know, will continue to change as I carry out the reprogramming of my brain.

Thank you Susanne! You are everything”.

Kelsey Beth, co-founder of Whole ‘n happy and yoga teacher

I highly recommend her to you if you’d like to go to the next level in your personal and work life…with ease and grace

“Susanne did a 3 hour Passion Test session on skype with me, that was remarkable. It was remarkable because she got me to discover some simple powerful truths about myself that I hadn’t been aware of before. She was gentle in the process, extremely knowledgeable from years of experience, and able to zero in on the thruths that were there underneath what I was saying. She then had me discover ‘markers’ to make my top 5 passions come true. I now read these when I wake up and just before I go to bed so they enter deep into my subconscious. and the results are starting to show up wasily and ‘magically’. I highly recommend her to you if you’d like to go to the next level in your personal and work life…with ease and grace.”

Martin Rutte, Canada, Co-author Chicken Soup for the Soul at Work, Founder of
www. ProjectHeavenOnEarth.com

Læs mere

Susanne is a Profound Transformational Leader!

”If you are looking for a breakthrough to move forward in your life or career, Susanne Frandsen [THE Healer that heals everyTHING and everyBODY] is THE go-to expert for you.

Loved her deep, insightful SKYPE session I had with her. Not only because it re-ignited my passions and purpose, but it also how she managed to help me releasing what has been holding me back in life.

A Profound Transformational Leader.”

Runa Magnus, Leadership & Personal Branding, Author, Speaker & Strategist

Almost everything you say is quote material!

“An accountability partner is a crucial support to keep you focused… and becomes one the greatest witnesses of your life. My Big Thank you goes to you, Susanne, for being the uplifting accountability partner and witness to my life that you are! I could write a whole book about all the things I learnt from you, all the perspective shifts you opened up for me, all the mental, emotional and spiritual quantum shifts we went through together this year! Almost everything you say is quote material! I admire your faith, your ability to let go of concrete expectations and results, your openess to being vulnerable, your resiliance in tough times, your solid commitment to what’s important to you, and your incredible balance between taking action and allowing things to flow. I really look forward to another year of working together! I know, our regular exchange will empower me to step up further with my business and as a person! I am honored to have you in my life!”

Monique Blokzyl, founder and CEO of Business launch Portal & transformational speaker, Germany.

Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år)

“Vil blot give en lille tilbagemelding. Jeg er sikker på, at det virker. Jeg har en skøn fornemmelelse i min krop her dagen efter og især venstre siden summer dejlig og glad. Jeg vågnede et par gange i nat og ledte forgæves efter den velkendte smerte (som har fulgt mig i 20 år). Så fedt ikke at have al den stivhed og smerte i kroppen. Ikke, at alt er væk, men det er ret godt. Er meget optimistisk og virkelig klar til at gå i gang med det, jeg vil og skal. Føler, at jeg virkelig har givet slip. Tak for det! Det er da virkelig fantastisk at have det sådan, og fedt at hælde benzin på det bål med de positive ting, jeg skal gentage to gange om dagen med mit passionstest-omprogrammeringsdokument. Love it!”

Eva Ehler, selvstændig.

Susanne har med sin akademiske og ledelsesmæssige baggrund en rigtig fin måde at håndtere ledere og ejerledere…

“For et par år siden introducerede jeg Janet Attwood til Danmark, og hun har sidenhen afholdt sine populære Passions Test programmer for mine medlemmer og kunder. En af mine første deltagere, Susanne Frandsen, har gjort passionstesten til en integreret del af sin coaching og mentoring, og da jeg i forbindelse med mine overvejelser om skilsmisse havde behov for hjælp tilbød Susanne sin assistance. For mig var Susannes sparring og brug af passionstesten til stor hjælp i min afklaring. Hjælpen til at få prioriteret mine egne behov, passioner og værdier gjorde min beslutning nemmere at acceptere og leve med. Selvom man, som jeg, får personlig udvikling i overdoser og arbejder med det professionelt, er det altid rart at få sparring og coaching fra dygtige kolleger i branchen, og Susanne har med sin akademiske og ledelsesmæssige baggrund en rigtig fin måde at håndtere ledere og ejerledere som arbejder med deres personlige kompetencer.”

Thomas Rex Frederiksen, Serieiværksætter, tidl. direktør for Speakers Club, Elevate og medgrundlægger af TrueNorth DK/N og LitUpp.