Powerfulde & kærlige metoder

Priser & ydelser

Online foredrag og kursus

Vores manifesterede resultater er altid en f (kvaliteten af vores bevidsthed). Og vi kan ikke løse vores problemer fra det samme niveau af bevidsthed, som skabte dem. Dette online foredrag giver dig en øget bevidsthed, så du kan finde din flow tilstand og skabe nogle nye og bæredygtige resultater.

Online foredrag – købes her, hvor du også kan læse mere om indholdet (scroll ned under meditation)

kr. 299 inkl. moms.

Online kursus (6 moduler)

Online-kursus, 6 moduler med 24 transformerende lektioner som i mastermindforløbet, som du har adgang til, så længe du vil – se nedenfor. Læs mere her.

Kr. 3. 875 for individer og virksomheder <= 2 ansatte ellers kr. 6.875 inkl. moms.

1-til-1 Gennembrudscoaching & passionstest

Længes du efter at få et gennembrud – privat eller arbejdsmæssigt?

Savner du klarhed over din retning?

Har du en krop, der larmer?

Så er denne session lige dét, du har brug for. Med min egenudviklede coachingmetode sikres du et stort gennembrud – hurtigt! Ring på 25 776 774, hvis du har tvivlsspørgsmål og brug for en indledende snak.

(Kan kun stå alene, hvis du først har hørt mit foredrag om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik – køb foredraget online for kr. 299 – her, hvis ikke du allerede har hørt det ‘live’.)

(1 session a 3 timer v. personligt møde eller på skype samt en halv times skriftlig opfølgning. Inkl. healing, hvor det mentale skifte integreres på celleplanet er det 4 timer)

Timepris kr. 1.500 plus moms for individer og virksomheder < = 5 ansatte.

Timepris kr. 2.000 plus moms for individer og virksomheder > 5 ansatte.

Efter din første 1-1 session kan du supplere op med healing eller coaching efter behov helt ned til 1 time.

Foredrag (2 timer)

Foredrag 2 timer inkl. forberedelse/opfølgning. Læs mere om indholdet her.

Fordraget kan også holdes på engelsk.

Grundhonorar: kr. 9.500 for under 30 deltagere. For > 30 deltagere kr. 150 pr. deltager. Dvs. ved 100 deltagere er prisen kr. 15.500, ved 150 deltagere er prisen kr. 23.000 og ved 200 deltagere er prisen kr. 30.500 osv.

Kr 9.500 + moms plus deltagergebyr på kr. 150 ved over >30 deltagere

Halvdagskoncept-workshop

Halvdagskonceptworkshop (4 timer) dvs. uden tilretninger – op til 15 deltagere (over 15 deltagere regnes med en deltagerpris). Workshops kan skræddersys efter aftale og pristilbud gives ved henvendelse.

Kr. 12.000 + moms & transport

Heldagskoncept-workshop (8 timer)

Heldagskonceptworkshop (8 timer) dvs. uden tilretninger – op til 15 deltagere (over 15 deltagere regnes med en deltagerpris). Workshops kan skræddersys efter aftale og pristilbud gives ved henvendelse.

Kr. 24.000 + moms & transport

Transformationsteknologi
– ENAGI krystaller

ENAGI krystaller, der booster og støtter din personlige udvikling – privat og på arbejdspladsen. Jeg og mange af mine klienter, privatpersoner og virksomheder, har haft STOR glæde af at bruge disse powerkrystaller, der arbejder på alle planer; fysisk, mentalt og åndeligt, til at fremme positive forandringer. Læs mere her.

dóTERRA – essentielle olier

Nogle gange har vi brug for en ordløs coach.

Vores frekvens er omdrejningspunktet for vores oplevelse af livet. Det indre spejles i det ydre, og omvendt. På det seneste har jeg stiftet bekendtskab med dóTERRA’s essentielle olier, og jeg har set den transformation, de kan skabe for os ved at justere vores frekvens og dermed vores virkelighed – på en usandsynlig velduftende og sansefuld måde.

Jeg er selv forelsket i dem, og jeg STORnyder, at jeg kan arbejde med dem på mine børn og klienter for at forløse de blokeringer, der er  – uden altid at skulle snakke om dem.

Tag fat i mig, hvis du vil have vejledning til, hvilken olie, der forløser dét, du eller dine børn bøvler med.

There is an oil for that!

 Fra Knokleri til Flow – formålsdrevet (selv)ledelse

Få bedre kunderelationer med dårlige budskaber

Sådan er du i service for dig selv, mens du servicerer andre

CHOK OG TRAUMEFOLØSNING

Via Frihedsteknikken kan du slippe de chok og traumer, som din krop bærer på.

Chok

Vi har alle sammen oplevet at få et chok.

Kendetegn:

  • Det kommer uventet.
  • Det er dramatisk.
  • Du er helt alene om det.
  • I situationen er du handlingslammet og er hverken i stand til at kæmpe eller flygte.

Urbiologisk antænder chokket et ”bål” i din krop. Det giver dig symptomer på enten hjertebanken, tørhed i halsen, meget spyt, svedige hænder, dunken i maven, afmagt eller noget helt andet.

Hver gang du oplever en situation, som minder om ”bålet”, vil din krop opleve det som om, der bliver lagt brænde på bålet. De samme symptomer kommer igen, og det kan ende med, at du tror, du må leve med det.

Traume
Går du i konflikten (bålet) hver dag eller ofte (eks. skænderier derhjemme, mobning, overgreb etc) vil din krop blive drænet for energi, og det kan føles som et sår, der bliver pillet i hele tiden.

Dit chok bliver nu til et traume. Det ligger i din underbevidsthed og danner gentagelser hver gang noget i dine omgivelser, minder dig om chokket. Du reagerer på samme måde hver gang, og til sidst danner du automatisk overbevisninger om, at der er visse situationer, der er farlige eller ubehagelige for dig.

Da jeg arbejder med kroppens energier, underbevidstheden og har redskaberne til løse op for chok & traumer, så er det muligt at slukke dine bål. Du skal ikke genopleve chokket eller traumet – du skal bare slippe det. Frihedsteknikken er effektiv både til følelser og smerter/sygdomme, der ellers har taget sit greb i dig.

  1. session tager 1,5 time og derefter 1 time ved opfølgende.

Kan kombineres med mine andre sessioner. Er god til både børn og voksne.

SÅDAN SLIPPER DU DINE TRAUMER OG CHOK

e-stimate – faglige og forståelige HR-værktøjer 

– forskningsbaserede personlighedstest samt gruppe- og profilværktøjer

Jeg er certificeret hos e-stimate – hvilket giver dig mulighed for at få adgang til alle de profil- og testværktøjer, som du har brug for til rekruttering og udvikling. Du får både adgang til personprofiler, personlighedstest, teamprofiler, jobmatch, cultural fit, 360 graders analyse & IQ-test.

Profilerne er udviklet af specialister i personlighedspsykologi og psykometri, og giver dig faglige og forståelige HR-værktøjer.

Alle e-stimates profiler og testværktøjer er forskningsbaserede, men samtidig lette at forstå og anvende i praksis. Rapporterne er formidlet, så du hurtigt får overblik, men uden, at du mister den dybere indsigt. Når du anvender e-stimates profiler og testværktøjer, så har du sikkerhed for et højt fagligt niveau – uden at gå på kompromis med forståeligheden. Alle tests kommer med en personlig tilbagemelding. Kontakt mig for en snak om jeres behov.

Enkelhed i front – kompleksitet bagved.

Bog: “Direktørmanualen – ledelse fra hjertet”

Køb den Børsenanmeldte bog “Direktørmanualen – ledelse fra hjertet”.

Kr. 350,-

E-bog: “Direktørmanualen – ledelse fra hjertet”

Køb den Børsenanmeldte e-bog “Direktørmanualen – ledelse fra hjertet”.

Kr. 250,-

        

Bog og malebog: “Sia & Den magiske sten”

Smukt illustreret bog om Personligt lederskab i børnehøjde. Check børneuniverset www.himmelheltene.dk og læs de fantastiske anmeldelser.

Kr. 250,- for bogen alene.

Kr. 299,- for pakkeløsningen inkl. den tilhørende malebog.

Slip familielorten – om bevidst forælderskab

Sådan skaber du succesfulde teams