1-1 coaching

1-til-1 Gennembrudscoaching & passionstest

Længes du efter at få et gennembrud – privat eller arbejdsmæssigt?

Savner du klarhed over din retning?

Har du en krop, der larmer?

Så er denne session lige dét, du har brug for. Med min egenudviklede coachingmetode sikres du et stort gennembrud – hurtigt! Inkl. chok/traumeforløsning ved behov. Ring på 25 776 774, hvis du har tvivlsspørgsmål og brug for en gratis indledende snak på 15 minutter.

(Kan kun stå alene, hvis du først har hørt mit foredrag om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik – køb foredraget online for kr. 299 – her, hvis ikke du allerede har hørt det ‘live’.)

(1 session a 3 timer v. personligt fremmøde eller på zoom samt en halv times skriftlig opfølgning. Inkl. healing, hvor det mentale skifte integreres på celleplanet, er det 4 timer og det er klart min anbefaling.)

Timepris kr. 1.500 plus moms for individer og virksomheder < = 5 ansatte. (Ratebetaling er muligt for private).

Timepris kr. 2.000 plus moms for individer og virksomheder > 5 ansatte.

Efter din første 1-1 session kan du supplere op med healing, chok/traumeforløsning eller coaching efter behov helt ned til 1 time.

CHOK OG TRAUMEFORLØSNING

Via Frihedsteknikken kan du slippe de chok og traumer, som din krop bærer på.

Chok

Vi har alle sammen oplevet at få et chok.

Kendetegn:

  • Det kommer uventet.
  • Det er dramatisk.
  • Du er helt alene om det.
  • I situationen er du handlingslammet og er hverken i stand til at kæmpe eller flygte.

Urbiologisk antænder chokket et ”bål” i din krop. Det giver dig symptomer på enten hjertebanken, tørhed i halsen, meget spyt, svedige hænder, dunken i maven, afmagt eller noget helt andet.

Hver gang du oplever en situation, som minder om ”bålet”, vil din krop opleve det som om, der bliver lagt brænde på bålet. De samme symptomer kommer igen, og det kan ende med, at du tror, du må leve med det.

Traume
Går du i konflikten (bålet) hver dag eller ofte (eks. skænderier derhjemme, mobning, overgreb etc) vil din krop blive drænet for energi, og det kan føles som et sår, der bliver pillet i hele tiden.

Dit chok bliver nu til et traume. Det ligger i din underbevidsthed og danner gentagelser hver gang noget i dine omgivelser, minder dig om chokket. Du reagerer på samme måde hver gang, og til sidst danner du automatisk overbevisninger om, at der er visse situationer, der er farlige eller ubehagelige for dig.

Da jeg arbejder med kroppens energier, underbevidstheden og har redskaberne til løse op for chok & traumer, så er det muligt at slukke dine bål. Du skal ikke genopleve chokket eller traumet – du skal bare slippe det. Frihedsteknikken er effektiv både til følelser og smerter/sygdomme, der ellers har taget sit greb i dig.

  1. session tager 1,5 time og derefter 1 time ved opfølgende.

Kan kombineres med mine andre sessioner. Er god til både børn og voksne og også i grupper. Bl.a. bruger jeg det i mine kvindecirkler. Næste kvindecirkel kan du læse mere om her. Her kan du være dig selv, sammen med andre – og vi følger hinanden hjem.

SÅDAN SLIPPER DU DINE TRAUMER OG CHOK