Om mig

Powerfulde & kærlige metoder

Hvem er Susanne Frandsen

Jeg har 15 års erfaring fra erhvervslivet som Key Account Manager, ledelseskonsulent og professionelt bestyrelsesmedlem i EG A/S.

Siden 2010 har jeg været selvstændig og bygger nu bro mellem det gamle performancedrevne og det nye formåls- & passionsdrevne ledelsesparadigme, hvor det i første omgang er trivsel på den menneskelige bundlinie, der er i fokus – for så kommer den økonomiske også i en bæredygtig balance.

Det skifte kræver ledere med en høj EQ – følelsesmæssig intelligens. Og dét kan hel-dig-viis læres. Grib fat i mig, hvis du har et team eller en organisation, der skal op i næste gear.

Siden oktober 2023 er jeg CPO hos www.ex3people.com et par dage om ugen, fordi de netop har udviklet geniale proces- og målstyringsværktøjer, der netop kan være med til at løfte den proces. Her er jeg ansvarlig for partnerships, passion & purpose internt samt overfor vores certificerede partnere eksternt, og det går smukt i hånd med mit eget selvstændige virke, og grænserne er derfor meget flydende.

Med den rolle håber jeg endnu mere at kunne bidrage til det nye ledelsesparadigme ved at arbejde på årsagsplanet i organisationer fremfor ‘blot’ symptomerne.

For dig, som ikke er leder på visitkortet, er det OGSÅ vigtigt at gennemgå denne forandringsproces med at forfine din EQ for at blive klar til den nye tid. Tøv ikke med at række ud, hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig videre på rejsen mod mere klarhed, balance & flow.

Jeg er kendt for at være en effektiv katalysator for den forandringsproces.

Jeg hjælper også meget gerne dig/jer.

Mine uddannelser:

  • Cand.merc i Strategi og ledelse
  • Teori U – Otto Scharmer
  • Uddannet indenfor erhvervspsykologi
  • DK’s mest anerkendte Certificerede Passionstest Facilitator
  • Certificeret i e-stimate personlighedstest og profilværktøjer – DK’s bedste testudbyder 3 år i træk
  • Reiki & Gaia Healer og en lang række andre holistiske uddannelser

Jeg er:

  • Forfatter til den Børsenanmeldte bog ”Direktørmanualen – ledelse fra hjertet” samt medforfatter til bogen ‘Sia & Den magiske sten’ – om personligt lederskab i børnehøjde.
  • En inspirerende og transformerende foredragsholder på engelsk og dansk. Forvent et tydeligt før og efter dette foredrag. Du kan også købe det online.
  • Ekspert i at sætte individer og organisationer fri til at udleve deres højeste potentiale gennem at gå fra at være performancedrevet til at være passionsdrevet. Når processen er god – er resultatet det også!

Co-creations 

  • Jeg er co-founder sammen med Eva Ehler af www.himmelheltene.dk  – et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde. Køb vores første magiske børnebog her. Og følg også gerne med på Facebook.

Læs artikler i disse magasiner/aviser:

Podcasts:

Find mange flere interviews og online foredrag på min youtube kanal Susanne Frandsen.

 

Læs mere i mine nyhedsbreve og download gratis e-bøger, hvor du får tips og tricks til, hvordan du mestrer det indre og ydre lederskab.

Find mig på Facebook, hvor jeg deler videos og artikler.

Find mig også på Youtube, hvor der ligger en lang række videos og webinarer.

Kontakt mig på 25 776 774 eller susanne@susannefrandsen.dk for en gratis indledende snak (15 minutters gratis coaching til individer og 60 minutter til ledere med en organisatorisk problemstilling) om, hvad jeg kan hjælpe dig og/eller din ledelsesgruppe/organisation med.

Kontakt mig

Kontakt mig for en gratis indledende snak over telefonen om, hvad jeg kan hjælpe dig og/eller din ledelsesgruppe/organisation med.

15 minutters gratis gennembrudssession til individer og 60 minutters gennembrudssession til ledere med en organisatorisk problemstilling.

Book din tid på susanne@susannefrandsen.dk eller sms på 25 776 774.