Online træning

Powerfulde & kærlige metoder

Online træning

Foredrag & transformerende online træning til dig, der gerne vil have nøglen til succes i livet!

Du finder gratis online træning nederst på denne side.

Kender du det?

 • Du synes, at livet er lidt af et hamsterhjul, ikke alt giver mening – mere. Du ønsker inderligt at transformere dit liv fra et performancedrevet et af slagsen til et passionsdrevet et af slagsen. Mindre knokleri. Mere flow. Mere vækst på den menneskelige bundlinie.
 • Dine relationer knirker, relationer brister og inderst inde, føler du dig måske lidt alene – også selv om du er omgivet af masser af mennesker.
 • Din krop larmer måske med smerter, spændinger og måske endda såkaldt kroniske sygdomme.
 • Din indre dialog kører i en rille, hvor du igen og igen fortæller dig selv ting som:
  • Jeg er ikke god nok.
  • Jeg er ikke elskelig, som jeg er.
  • Hvad tænker de andre?
  • Jeg har ikke fortjent bedre.
  • Jeg har ikke tillid til mig selv og livet.
  • De andre kan, men jeg kan ikke.
 • Du er måske fanget i følelsen af:
  • Afmagt, og at DU er et offer.
  • At du skammer dig over noget.
  • At du føler dig skyldig – måske over, at du vælger dig selv til mere og mere.
  • Vrede over, hvad der er hændt dig – op igennem livet.
  • Had imod dem, der har gjort det mod dig.
  • Frustration over, at du ikke har klarhed over dit næste bedste skridt.
  • Angsten for, hvad der dog skal blive af dig.
  • Frygten for, at HVIS du lytter til dig selv, så sker der noget frygteligt, og du kommer til at såre andre.
  • At dit liv er håbløst.

Tillykke, du er helt normal! Og du er i den grad god nok og elskelig, lige som du er.

Og du er på ingen måde alene. Det ser bare sådan ud, fordi så få oprigtigt fortæller om, hvordan de har det, inderst inde.

Menneskeheden er et helt særligt sted i vores evolution lige nu. Vi er ved at tage et bevidsthedsmæssigt kvantespring. Og dét går ikke stille for sig. Vi får ikke lov til IKKE at forholde os til de tanker, følelser og smerter, vi bærer på, og som rumsterer i vores inderste. Alt kommer op til overfladen. Shit is hitting the fan! Men husk, at diamanter bliver lavet under pres, OG fotografen fremkalder sine billeder i mørket. Glæd dig til at komme ud af puppen OG nyd processen. Der ligger virkelig meget guld i den. Husk dét på en mørk dag.

Det er tid til at tømme rygsækken. Slippe tungheden. Og sige ja til lethed. Nemmere sagt end gjort. Men dette foredrag kommer til at give dig SKATTEKORTET til netop det. Når du har hørt dette foredrag, vil du føle dig lettet i en grad, du måske ikke kan forestille dig lige nu.

Jeg vil dele ud af sine mangeårige erfaringer i eget liv og med mine klienter, som giver dig håb, forvandling og klarhed.

Jeg kommer i dette foredrag til at lære dig om nogle lovmæssigheder på linie med tyngdeloven, alle funderet i den nyeste viden om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik, som har AFGØRENDE indflydelse på den måde, som DIT LIV udspiller sig på lige nu.

Med denne viden kan du med stor sikkerhed forudsige konsekvensen af forskellige tanker, følelser & handlinger. For dig selv og for andre. Og denne viden er en gamechanger.

Det er ikke almindelig kendt viden, og det er IKKE almindelig kendt praksis, men det burde det være, for det virker. Med denne viden har mange af mine klienter givet slip på kroniske sygdomme & problemer med stort set alt i livet på FØRSTE session. Om det så vedrører økonomi, kærlighed eller problemer på jobbet.

Mekanismerne er lette at lære, og nu får du chancen.

I dette foredrag lærer jeg dig om bæredygtig robusthed, om hvordan DU gør det umulige muligt og giver dig specifikke værktøjer til, hvordan du kan rydde op i dit indre og ydre lederskab, så du kan finde ind til din kerne og være dén, du er – med kontakt til din superpower, din genizone – ja dit højeste potentiale.

 • Du får generelt en tsunami af AHA’s over sammenhænge i dit og andres liv, som før var dig en gåde!
 • Du får klarhed over dine begrænsende historier, og hvor de kommer fra – og ikke mindst, hvordan du giver slip på dem igen.
 • Du får nøglen til at finde frem til din superpower i form af dine passioner, som er dine brødkrummer til at udleve dit livsformål. Her finder du mening, klarhed, energi & glæde!
 • Du får nøglen til at skabe de rette vækstbetingelser for dig selv, din familie og dine evt. medarbejdere.
 • Du bliver verdensmester i forandringsledelse, fordi du lærer, hvordan hjerner fungerer under forandring, og hvordan du kan undgå at komme i kæmp, flygt, frys mode.
 • Du lærer, hvordan du sætter dig mål, der rent faktisk virker efter hensigten i dit privat- og arbejdsliv.
 • Du lærer, hvordan din intuition taler til dig 24-7, og hvad du skal gøre for at handle derefter og finde flow og medvind på din cykelsti.
 • Du lærer, hvorledes du kan slippe smerter, sygdomme & psykiske ubalancer.
 • Du lærer kort fortalt, hvordan du skaber balance i livet!

Når vi ser os omkring, kalder Verden på lige netop dét. Og det starter med den enkelte, dvs. DIG!

ADVARSEL: Der kan ske én af to ting – enten finder du nøglen til livet, og noget klikker på plads inden i dig, eller også tænker du halvvejs, at jeg er på receptpligtig medicin, men det er jeg ikke! Det hele hviler på (endnu ikke kendt for alle) videnskab. Bliv klogere end din læge med dette foredrag!

Det transformerende foredrag “Få nøglen til succes i livet” (på 3 timer fordelt på to lektioner) giver dig nøglen til at manifestere dit drømmeliv. Foredraget er en forudsætning for at gennemføre passionstesten og få coaching hos mig.

KUN Kr. 299 inkl. moms og kan ses igen og igen!

 

Healingsmeditation
Manifestationsmeditation – sjælssynkronisering

Er der “klumper i din ketchupflaske”, manglende flow, lidt eller megen tunghed i dit liv, eller ønsker du “bare” at blive endnu bedre til dét, du gør godt allerede?

Med 14 minutter daglig meditation kan du:

 • skabe flow, mening & klarhed,
 • lære at manifestere fra hjertet,
 • afbalancere dit nervesystem & give slip på stress,
 • hjælpe din krop til balance,
 • lukke glæden og magien ind i dit liv ved at frigive din hjernes og hjertes fulde potentiale.

Din daglige online “lykkepille” koster KUN Kr. 59 inkl. moms.

Transformerende online kursus – Skab dig og dit drømmeliv med klarhed, mening, passion, glæde & overskud!

(Svarer til modul 1 af mit onlineprogram med ialt 6 moduler – se nedenfor).

Det her kursus er for dig, der ikke bare vil have ovennævnte foredrag med den bevidsthed om, hvad der holder dig tilbage fra at leve dit drømmeliv “i teorien”, men som rent faktisk også er klar til at gøre noget ved det i praksis og leve det ud!

Indhold:

 1. Ovennævnte transformerende foredrag – læs beskrivelsen ovenfor.
 2. Livsvejen – en transformerende øvelse, der bringer det ubevidste op i din bevidsthed, så du tydeligt ser dine begrænsende historier om dig selv og andre, dine tilpasninger, dine overlevelsesstrategier & dine selvsabotagemønstre. Denne øvelse skaber fundamentet for at få det maksimale ud af selve passionstesten. Svarende til, at man rydder op inden man gør rent!
 3. Passionsmeditation, der sikrer, at du har en god kontakt til dit hjerte i form af dit højere selv/din sjæl forud for passionstesten. Vi skal fra hjernen – og dét ,vi tror vi ønsker – og ned i hjertet – til dét, vi faktisk ønsker, udenom alle vores tilpasninger, mønstre og begrænsende tanker. For det er der, vi finder glæden, for alvor og den power, der skal til for at manifestere det!
 4. Passionstesten, som er den proces, der sikrer, at du giver slip på alt, hvad der holder dig fra at leve det liv, du drømmer om, og som du kom i kontakt med under passionsmeditationen. Resultatet er et omprogrammeringsdokument, som ret hurtigt resulterer i medvind på din cykelsti. Brug dokumentet morgen og aften i 30-60 dage, for at omprogrammere din hjerne. It works if you work it!

Her får du et online kursus, der for altid ændrer dit liv – og også andres liv – på den fede måde. Det burde være et obligatorisk forældrekursus, medarbejder- og lederkursus 😉 Det handler om LIVSMESTRING i den nye tid. Transformerende foredrag og øvelser, som du kan gennemføre i den hastighed, der passer dig. Du har altid adgang til det online, og kan gense det så tit, du ønsker. KUN Kr. 999 inkl. moms.

Powerfulde & kærlige metoder

Gratis træning i personligt lederskab

Her kan du finde inspiration til, hvordan du selv kan blive en mere bevidst og autentisk leder.

Breaking free from Drama

Derfor bliver du drænet sammen med andre & tips til selvbeskyttelse

ER DU SANSESTÆRK / SÆRLIGT SENSITIV / EMPAT?

SÅDAN SLIPPER DU DINE TRAUMER OG CHOK.

Reconnect with your inner GPS – Susanne Frandsen is interviewed by Paul Padmore from ‘Your Perfect Failure’.

HØR INGER FÅ COACHING PÅ SIN KERNEOVERBEVISNING: ‘JEG ER UVÆRDIG’ – (OG MINE BEHOV ER IKKE VIGTIGE).

LIVE COACHING PÅ OVERBEVISNINGEN: ‘JEG ER IKKE (GOD) NOK’.

DERFOR KAN DU IKKE FÅ MANIFESTATION TIL AT FUNGERE!

OM SKYGGEARBEJDE OG PARFORHOLD.

FRA SMERTEHELVEDE TIL FULDT VIGØR – OG ET MIRAKEL IFØLGE LÆNGERNE. 

Hør om Ingers farvel til høreapparatet

NINA KAISER HAD A 1-1 AND SHARES HOW NEUROSCIENCE, EPIGENETICS AND QUANTUM PSYSICS HAS EVERYTHING TO DO WITH HER AND YOUR PASSIONS!

SHAY ALLIE ON HER 1-1 SESSION. 

Powerfulde & kærlige metoder

MERE GRATIS INSPIRATION

Se de gratis Podcast fra mig og resten af The Change Makers.

Se mit og Trine Sasha Divineful’s webinar om “Fantastiske Forhold” – om hvordan du skaber bæredygtige og gode relationer arbejdsmæssigt og privat.

Se også vores webinarer 1 og 2 omkring passionstesten, og hvordan du kommer til at leve et passioneret liv fyldt med uuuummmmpf faktor. Se flere links nedenfor.

Du kan læse min artikel i ALT for damerne om “6 tips til at finde din passion og få mere overskud” her.

“Direktørmanualen – ledelse fra hjertet” – din gratis arbejdsbog

Tak, fordi du har købt min bog “Direktørmanualen – ledelse fra hjertet”. Jeg håber, at den vil inspirere dig. Her har du en tilhørende gratis arbejdsbog. Der er en række spørgsmål, som du kan reflektere over i forbindelse med hvert kapitel i bogen. For at få mest muligt ud af bogen, så vil jeg anbefale, at du sætter tid af til at gøre netop dét.

Reflektere. Efter mantraet “It works if you work it”. Det tager dig fra “Shelf Development” til “Self Development”. Så gør det. For din egen skyld.

DOWNLOAD arbejdsbogen til direktørmanualen her

Good leaders are Authentic Leaders

Bill George (forfatter til “True North”) fortæller i denne video, hvorfor det netop er vigtigt for ledere at være autentiske. Du får indsigt i Bill Georges egne livserfaringer og hører, hvorfor han netop sætter så stor pris på denne egenskab.

HVAD SIGER EN AF DE FØRENDE OM AUTENTISK LEDELSE?

SE MERE GRATIS TRÆNING PÅ YOUTUBE.

Hent gratis E-bøger her

7 effektive strategier til at komme godt igennem personlige & organisatoriske kriser

Hent E-bogen her

Gratis E-Bog: Sådan bliver du mere robust som menneske, leder og medarbejder

Hent E-bogen her

Sådan bliver du en magnetisk leder.

Hent E-bogen her.

FOR FORÆLDRE

Hjertesnak: Muhls Magi for børn & voksne – Lars Muhl

Hjertesnak: Den sansestærke dreng – Per Nørbo

Hjertesnak: At være gravid med livet – Peder Poulsen

Hjertesnak: How to Create Heaven on Earth – Martin Rutte

Hjertesnak: Familielorten – Annica Lund-Nørmølle

Hjertesnak: Hvordan giver man svære beskeder til børn – Tina Skånvad

Hjertesnak: personligt lederskab i børnehøjde – Mona Hansen

Hjertesnak: Passion for ligestilling OG mor til 2 drenge – how? – Edmonia Baker

Kontakt mig

Kontakt mig for en gratis indledende snak over telefonen om, hvad jeg kan hjælpe dig og/eller din ledelsesgruppe/organisation med.

15 minutters gratis gennembrudssession til individer og 60 minutters gennembrudssession til ledere med en organisatorisk problemstilling.

Book din tid på susanne@susannefrandsen.dk eller sms på 25 776 774.