Powerfulde & kærlige metoder

Online træning

Foredrag & transformerende online træning til dig, der gerne vil have nøglen til succes i livet!

Hvis du oplever klumper i ketchupflasken, modvind på din cykelsti eller tunghed på et eller flere livsområder, så er dette foredrag for dig. Uanset om der står leder på dit visitkort eller ej. Vi er alle ledere på den ene eller anden måde. Som forældre, kollegaer, som partner, som ven eller som formel leder af medarbejdere.

I dette foredrag lærer jeg dig om nogle lovmæssigheder på linie med tyngdeloven, alle funderet i den nyeste viden om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik, som har AFGØRENDE indflydelse på den måde, som DIT LIV udspiller sig. Men denne viden kan du med stor sikkerhed forudsige konsekvensen af forskellige tanker, følelser & handlinger. For dig selv og for andre. Denne viden er en gamechanger, og jeg har før fået takkekort, vin & blomster fra folk, der har transformeret deres liv alene på baggrund af dette foredrag. Det gør mig SÅ glad, at min egen livsrejse, som jeg deler hudløst ærligt undervejs, kan hjælpe andre.

Det er ikke almindelig kendt viden, og det er slet ikke almindelig kendt praksis, men det burde det være, for det virker. Med den viden har mange af mine klienter givet slip på kroniske sygdomme & problemer med stort set alt i livet på FØRSTE session. Om det så vedrører økonomi, kærlighed eller jobbet. Mekanismerne er lette at lære. Jeg har haft klienter helt ned til 14 år. På forsiden og under testimonials kan du læse om andres oplevelser.

I dette foredrag lærer jeg dig om bæredygtig robusthed, om hvordan DU gør det umulige muligt og giver dig specifikke værktøjer til, hvordan du kan rydde op i dit indre og ydre lederskab, så du kan finde ind til din kerne og være den, du er med kontakt til din superpower, din genizone – ja dit højeste potentiale.

 • Du får generelt en tsunami af AHA’s over sammenhænge i dit og andres liv, som før var dig en gåde!
 • Du får klarhed over dine begrænsende historier, og hvor de kommer fra – og ikke mindst, hvordan du giver slip på dem igen.
 • Du får nøglen til at finde frem til din superpower i form af dine passioner, som er dine brødkrummer til at udleve dit livsformål. Her finder du mening, klarhed, energi & glæde!
 • Du får nøglen til at skabe de rette vækstbetingelser for dig selv, din familie og dine evt. medarbejdere.
 • Du bliver verdensmester i forandringsledelse, fordi du lærer, hvordan hjerner fungerer under forandring, og hvordan du kan undgå at komme i kæmp, flygt, frys mode.
 • Du lærer, hvordan du skaber målepunkter (Key Perfomance Indicators), der rent faktisk virker efter hensigten i dit privat- og arbejdsliv.
 • Du lærer, hvordan din intuition taler til dig 24-7, og hvad du skal gøre for at handle derefter og finde flow og medvind på din cykelsti.
 • Du lærer, hvorledes du kan slippe smerter, sygdomme & psykiske ubalancer.
 • Du lærer kort fortalt, hvordan du skaber balance i livet! Verden kalder på det.

ADVARSEL: Der kan ske én af to ting – enten finder du nøglen til livet, og noget klikker på plads inden i dig, eller også tænker du halvvejs, at jeg er på receptpligtig medicin ;-), men det er jeg ikke! Det hele hviler på (endnu ikke kendt for alle) videnskab. Bliv klogere end din læge med dette foredrag 😉

Det transformerende foredrag “Få nøglen til succes i livet” (på 3 timer fordelt på to lektioner) giver dig nøglen til at manifestere dit drømmeliv. Foredraget er en forudsætning for at gennemføre passionstesten hos mig. Du kan også få foredraget 1-1 her i min stue 🙂 KUN Kr. 299 inkl. moms.

Manifestationsmeditation – sjælssynkronisering

Er der “klumper i din ketchupflaske”, manglende flow, lidt eller megen tunghed i dit liv, eller ønsker du “bare” at blive endnu bedre til dét, du gør godt allerede?

Med 14 minutter daglig meditation kan du:

 • skabe flow, mening & klarhed,
 • lære at manifestere fra hjertet,
 • afbalancere dit nervesystem & give slip på stress,
 • hjælpe din krop til balance,
 • lukke glæden og magien ind i dit liv ved at frigive din hjernes og hjertes fulde potentiale.

Din daglige online “lykkepille” koster KUN Kr. 59 inkl. moms.

Transformerende online kursus – Skab dig og dit drømmeliv med klarhed, mening, passion, glæde & overskud!

(Svarer til modul 1 af mit onlineprogram med ialt 6 moduler – se nedenfor).

Det her kursus er for dig, der ikke bare vil have ovennævnte foredrag med den bevidsthed om, hvad der holder dig tilbage fra at leve dit drømmeliv “i teorien”, men som rent faktisk også er klar til at gøre noget ved det i praksis og leve det ud!

Indhold:

 1. Ovennævnte transformerende foredrag – læs beskrivelsen ovenfor.
 2. Livsvejen – en transformerende øvelse, der bringer det ubevidste op i din bevidsthed, så du tydeligt ser dine begrænsende historier om dig selv og andre, dine tilpasninger, dine overlevelsesstrategier & dine selvsabotagemønstre. Denne øvelse skaber fundamentet for at få det maksimale ud af selve passionstesten. Svarende til, at man rydder op inden man gør rent!
 3. Passionsmeditation, der sikrer, at du har en god kontakt til dit hjerte i form af dit højere selv/din sjæl forud for passionstesten. Vi skal fra hjernen – og dét ,vi tror vi ønsker – og ned i hjertet – til dét, vi faktisk ønsker, udenom alle vores tilpasninger, mønstre og begrænsende tanker. For det er der, vi finder glæden, for alvor og den power, der skal til for at manifestere det!
 4. Passionstesten, som er den proces, der sikrer, at du giver slip på alt, hvad der holder dig fra at leve det liv, du drømmer om, og som du kom i kontakt med under passionsmeditationen. Resultatet er et omprogrammeringsdokument, som ret hurtigt resulterer i medvind på din cykelsti. Brug dokumentet morgen og aften i 30-60 dage, for at omprogrammere din hjerne. It works if you work it!

Her får du et online kursus, der for altid ændrer dit liv – og også andres liv – på den fede måde. Det burde være et obligatorisk forældrekursus, medarbejder- og lederkursus 😉 Det handler om LIVSMESTRING i den nye tid. Transformerende foredrag og øvelser, som du kan gennemføre i den hastighed, der passer dig. Du har altid adgang til det online, og kan gense det så tit, du ønsker. KUN Kr. 999 inkl. moms.