Parterapi

Powerfulde & kærlige metoder

Parterapi

Der er en grund til, at vi trigger hinanden, og der er ikke noget, der er SÅ skidt, at det ikke er godt for noget. Det er ikke tilfældigt, hvem du forelsker dig i, og det er heller ikke tilfældigt, hvem du får som kollegaer for den sags skyld. 

Det gælder i mit liv. Og i dit. Derfor er det, med tre forliste ægteskaber, en mega stor fornøjelse at få lov til at hjælpe flere og flere par (også ‘arbejdsmakkere’) med at heale de mønstre, der driller.

Som min gode ven Sandra Biskind, mega dygtig transformational Leader fra Australien, sagde, da hun hørte min historie: ”So, you have become a relationship expert!” For ja, dét, vi er her for at lære andre, er dét, vi selv har skullet lære.

Jeg har haft en del par – og faktisk også familiemedlemmer, kollegaer og ledergrupper – der trigger hinanden OG vil arbejde med det.

Fremgangsmåden er fleksibel, alt efter, hvor parterne er i deres proces. For nogle er det sidste udkald, for andre er det forebyggende, fordi de har fået øje på mønstre, der på sigt vil volde dem store problemer og måske ligefrem et brud. For nogle handler det om, at de allerede ved, at de vil gå fra hinanden, men ønsker at rydde op inden et nyt forhold og muligvis også for at sikre et godt samarbejde om evt. børn.

Hvis vi gør det, vi altid har gjort, får vi de samme resultater, som vi altid har fået. Dét er logik for burhøns. Gør noget andet sammen med mig. Det virker!

Model 1

Begge parter hører mit online foredrag og kommer derefter hver for sig 3 eller 4 timer (4 timer = inkl. healing). Dernæst kommer I 3 timer sammen, hvor vi tegner jeres indbyrdes mønstre i samspil. Hvor trigger I hinanden, hvorfor og hvad gør I ved det? Det kan også være godt for par, der allerede har besluttet at gå fra hinanden, men ønsker at få et godt brud – evt. fordi der er børn involveret. Det kan også være fordi, man erkender, at nissen flytter med til næste forhold, hvis ikke der skabes bevidsthed om de mønstre, der driller.

Pris & Tidsforbrug:

  • 2,5 timer hjemme med mit foredrag.
  • 3 – 4 timer hver part. Inkl. Passionstesten målrettet de mønstre, der driller.
  • 3 timer sammen.

Timepris kr. 1.500 inkl. moms / Foredraget koster kr.  299.

Model 2

Kun den ene part har hørt foredraget (den anden kan vælge at høre det online, eller jeg kan bruge en halv time som hurtig intro) og vil coaches (den anden vil måske ikke, tør ikke eller har i forvejen arbejdet meget med sig selv), mens den anden lytter med – for at skabe en fælles bevidsthed og få nogle værktøjer.

Nogle gange kommer par, hvor den ene part har et dybt traume i bagagen og har brug for hjælp til, at den anden part kan forstå, hvad det drejer sig om, og hvordan de i fællesskab kan hele det.

Pris & Tidsforbrug:

  • 2,5 timer hjemme med mit foredrag for den lyttende part om ønskeligt.
  • 3 timer sammen, hvor den ene er i proces. Inkl. Passionstesten målrettet de mønstre, der driller.

Timepris kr. 1.500 inkl. moms / Foredraget koster kr.  299.

Model 3

Begge parter kommer til hver deres session og vælger ikke at komme sammen.

Pris & Tidsforbrug:

  • 2,5 timer hjemme med mit foredrag, hvis ikke man allerede har hørt det.
  • 3 – 4 timer hver part. Inkl. Passionstesten målrettet de mønstre, der driller.

Timepris kr. 1.500 inkl. moms / Foredraget koster kr.  299.

Priser & metode

Timepris kr. 1.500 plus moms for par – for ledergruppecoaching er timeprisen kr. 2.000 plus moms.

Hold det op mod en skilsmisse…eller en situation, hvor man kommer dårligt fra hinanden og lader det gå ud over børn og sig selv. Eller hold det op imod, at man skal finde en eller flere nye ledere til en dysfunktionel ledergruppe.

Især mændene (og nok især, fordi de nogle gange ikke har så meget fidus til coaching 😉 ) siger:

“Det er godt nok en god måde, du coacher på. Det giver så god mening! Og så er det jo videnskab”.

Og ja, min egenudviklede metode giver både mening (for begge køn), skaber forandring OG er bygget på helt basale lovmæssigheder.

Er godt sted at starte er med mit online foredrag.

Og du kan jo også bare komme her alene og gøre dit eget hjemmearbejde og se, hvor det bringer dig hen!

Når du flytter dig, så flytter andre med eller flytter ud af dit felt. Dét er ren og skær kvantefysik, at når din frekvens ændrer sig, så bliver du et vibrationsmæssigt match til noget andet.

Step ud af dramatrekanten og få en udviklende relation istedet for en indviklet én af slagsen.

Det siger mine klienter

Kontakt mig

Kontakt mig for en gratis indledende snak over telefonen om, hvad jeg kan hjælpe dig og/eller din ledelsesgruppe/organisation med.

15 minutters gratis gennembrudssession til individer og 60 minutters gennembrudssession til ledere med en organisatorisk problemstilling.

Book din tid på susanne@susannefrandsen.dk eller sms på 25 776 774.